8 gedachten over “Iran: Oproep voor petitie

 1. De Ahwaz is een Arabische minderheid in Iran die met Saddam Hoessein heeft gecollaboreerd, en wiens terreurorganisaties bomaanslagen plegen in Iran. Lees Seymour Hersh! Nooit tekenen dus.

 2. Nou kijk, dat bedoel ik dus. Ik wil graag mijn solidariteit betuigen met de mensen in Iran die meer vrijheid willen, maar niet dat dat misbruikt wordt en ik niet weet wie er mee weg loopt. En ik weet er te weinig van om het te kunnen beoordelen. Ik stel voor dat Clara nog eens uitzoekt wat voor club dit is.

 3. Vreemd !!!!
  Toen ik de oproep, om de petitie te ondertekenen, opende, was daar de oproep van OBAMA om te tekenen voor de stopzetting van de bouw van nederzettingen in de WestBank.

  Een petitie voor Iran heb ik niet eerder, dan nu, gezien.
  Na het tekenen kreeg ik direct al een mailtje met het verzoek de oproep door te geven.

  Hartelijk dank voor het tekenen van deze petitie gebaseerd op Barack Obama’s roep om de illegale Israëlische nederzettingen te stoppen. President Obama neemt een stevige stap en daarom moeten we doen wat we kunnen om hem te helpen.

  Het aantal ondertekeningen zal worden geadverteerd in kranten in het Midden Oosten en Washington — en we moeten massale steun vanuit de hele wereld laten zien om Obama’s aankondiging te steunen, dat de nederzettingen moeten stoppen! Verspreid het woord nu als je dat nog niet hebt gedaan, door de onderstaande link of boodschap aan je vrienden en familie te versturen:

  http://www.avaaz.org/nl/obama_stop_settlements/97.php?cl_tta_sign=59bdecf40b37b9a056855782a87ac888

  Nogmaals bedankt voor je hulp,

  Paul, Brett, Graziela, Pascal, Alice,
  Ricken, Paula, Luis, Ben, Iain, Margaret en het hele Avaaz team

  Ik begrijp dan ook dat je mijn eerdere reactie niet begreep Anja en het daarom niet plaatste.

  Groet,
  Gerrie

 4. Naomi, dit is niet Ahwaz Iran, maar Avaaz, een internationale organisatie die bezorgd is over klimaatverandering, mensenrechten en religieuze conflicten.

  Ik vraag me af of je er langer dan twee seconden naar gekeken hebt, voor je hier even wat kwam roepen.

 5. Dank je Clara dat je meteen hebt gereageerd en de zaak recht hebt gezet. Dan kan de oproep blijven staan.

 6. Ja, daar ben ik inmiddels achtergekomen Clara.
  Toen ik de eerste keer keek verscheen de oproep van Obama waar ik bijzonder blij mee was.
  Ik hoop dan ook dat heel veel mensen ook deze petitie zullen tekenen.
  Dank je van harte dat je Avaaz onder mijn/onze aandacht bracht!!!

  Groet,
  Gerrie

 7. Zijn er nog mensen die deze video op You Tube “No War for Israel in Iran – Keep Americans Safe”
  nog niet gezien hebben?Bekijk het gauw!

Reacties zijn gesloten.