Vandaag

Heel hard werken aan mijn boek. Ik sla veel interessante ondwerpen over.

Op het NOS-radiojournaal van net de grootste komkommer van de zomer: iemand heeft bij de veiling van het graf boven dat van Marilyn Monroe – haar gebeente ligt in zo’n Bijlmerflat voor de overledenen – 3,2 miljoen euro geboden. Tsjonge. Dat er mannen wel een miljoentje voor over hadden gehad om op de levende Monroe te mogen liggen kan ik me voorstellen, maar dit? Is dit geen necrofilie? Zou een graf onder dat van haar evenveel hebben opgebracht? Ik wil er niet over nadenken. Ik ga aan het werk.

Voor wie zich anders verveelt, ga eens neuzen bij een van mijn favoriete sites, Claars Notes. Behalve dat ze heel lichtvoetig zware onderwerpen kan behandelen moet ik altijd erg lachen om haar behandeling van het alledaagse klein leed en de idiotie in de pers, en over haar huisgenoot PoesKees die de beste voorspeller is van komende donderbuien want hij kruipt al uren van tevoren ergens onder. En dus wist Claar al voor iedereen het wist: dat het met het voorspelde noodweer reuze mee ging vallen.
Hiero. Claar, hier komen ze.

En over hoe het verder gaat met Neve Gordon, de Israëlische academicus die het lef heeft om op te roepen tot een boycot tegen de apartheid van Israel, ga naar een andere favoriete weblog: Abu Pessoptimist, hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *