Gaza: an inside look

meisjesgaza-1-of-1.jpg

B’Tselem, deed al eerder een video project: Shooting back, waarbij bewoners van de Westoever een videocamera kregen waarmee ze vooral konden filmen als er weer een aanval van kolonisten plaats vond. Nu zijn er ook een paar camera’s in Gaza. Vooral tieners filmen hun leven. Hoe ze proberen het vol te houden. Kijk naar de filmpjes, hier. (en nu goed)
(foto maakte ik jaren geleden in Gaza)

6 gedachten over “Gaza: an inside look

  1. ….en nog een stuk of wat op mijn gewone mail – er wordt in ieder geval op mijn weblog gelet. Dank, dank.
    Mijn muis had nog het linkje van het vorige stuk – ik weet ook niet waarom een muis dat doet.

    Als mijn weblog gehackt was dan deden ze dat wel met wat olijkers en niet met Harry van Bommel, Johan.

Reacties zijn gesloten.