Gaza 1 jaar later, NIO

gaza1jaar-1-of-1.jpg

‘Een heel bizarre situatie.’ Willemijn Leenhouts van hulporganisatie Cordaid bezocht Gaza meerdere malen na de bombardementen van vorig jaar. Wat is er sindsdien gebeurd? Hoe gaat het met de mensen in Gaza? ‘Het is vechten tegen de bierkaai.’ Jan Willems probeert als theatermaker de jongeren van Gaza een lichtpuntje te geven door ze even uit de ellende van alledag te halen. Maar hoe gaan zij om met de blokkade en de situatie in de Gazastrook?

O en buurman Pessoptimist, ook wel Maarten Jan Hijmans genaamd, zit ook in de uitzending lees ik net op zijn weblog – namens Een Ander Joods Geluid. Kun je daar ook even mee kennismaken.

Deze zondag bij de Nederlandse Islamitische Omroep:
Gaza 1 jaar later.

Herhaling op zaterdag 23 januari, 10.55 – 11.25 uur, Nederland 2.

Een gedachte over “Gaza 1 jaar later, NIO

Reacties zijn gesloten.