Elseviers eigen nationale lokjood

Met update. Aan het eind.

Antisemitisme neemt toe in Nederland, volgens Cidi, en volgens Elsevier. (Daar zijn ook andere meningen over, zie Abu Pessoptimist, ook al van het oude volk, die vindt dat we vooral niet moeten overdrijven, hier.) En wie daar vooral schuld aan is? Drie keer raden, volgens Elsevier is dat Job Cohen. Zie hier. Komt dat even mooi uit, dan kun je in naam van de strijd tegen het antisemitisme schelden op een jood.

Hier een boeiend inkijkje in de geest van een deel van onze natie, naast de gewone uitvallen naar het islamfascisme. Elsevier is natuurlijk een net blad, die laten zeker niet alles door. Zo kunnen we uit een reactie opmaken dat de moderator ‘Cohen is een foute jood’ heeft verwijderd, maar ‘Cohen is een verkeerde jood’, dat mocht wel.

Een selectie:

Ons nationale lokjood Cohen kan moeilijk iets doen tegen het groeiende antisemitisme, hij heeft met zijn club de PVDA per slot van rekening er meer dan enthousiast voor gezorgd dat de veroorzakers van voornoemde ellende massaal ons land binnen mochten.

VVD let toch goed op met die gefrusteerde jood het is een veraader ga hier niet mee in zee .jullie denken toch wel na om ons nederlanders aan die judas van een Cohen uit te leveren.als Wilders wat over de marokanen zegt is hij staatsgevaarlijk
wat denken jullie dat Cohen is
STAATS GEVAARLIJK

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was het duo “Asscher en Cohen” van de Joodse Raad berucht om zijn kruiperige gedienstige houding tegenover de Duitse bezetter. “Geen verzet is verzet” was hun Credo. Zij deden hun uiterste best de Joden op de treinen naar Westerbork te krijgen. Vooral als het ging om arme Joden!. Amsterdam anno 2010 kent een nieuwe duo Asscher en Cohen die gedraagt zich tegenover Joden exact op dezelfde wijze als hun voorgangers. Ze leveren de Joden aan de toekomstige bezetter van Nederland. Wat een toeval hè? Ik begin stellig in de leer van de reïncarnatie te geloven!.

De informateur krijgt van mij een brief dat dhr. Job Cohen nooit een ministersfunctie MAG krijgen – want hij is een verrader zowel voor Joden/Christenen/homo’s/zigeuners, hij heeft een dubbele agenda en is een islamvriendje van de imam.
Weg met die man en weg uit dit land, Marokko is zijn
land en in NL is hij niet meer gewenst.
Het is een achterbaks mannetje wat heult met moslims
em in het geniep Hollanders verraadt.
Openbaarministerie – neem hier kenmnis van en laat mij weten wat voor rotsmoes u heeft hoe competent Job is.

Hij is/ was een soort collaboraeur, hij liet zijn eigen ras in de steek.
Stemmen tellen meer als geweten. Hij wil minister-president worden wat een ramp.

Job Cohen, daar hoef je niets van te verwachten.
Vast en zeker vindt hij het jammer dat hij zelf jood is, hij was liever als moslim geboren.
En nu doet hij er alles aan om bij die club zich te kunnen aansluiten.
Het land zit vol met dergelijke verraders van het eigen volk.

Deed cohen niets TEGEN jodenhaat??.Natuurlijk niet,hij deed er juist alles aan om jodenhaat aan te wakkeren!. Wordt eens wakker mensen.

Hij kon/kan er ook niets tegen doen. De man heeft een mentale ruggegraat van een slecht soort ontbijtkoek.
Het joodse volk brengt genieën voort en dit soort mislukkelingen, die zich door een meerderwaardigheidscomplex, staande proberen te houden. Cohen is een afvallige Jood en het is bekend dat wanneer mensen hun religie de rug toekeren zij de allergrootste tegenstanders zijn.

Maar O wee, wanneer de Joden het recht in eigen hand nemen moet je eens kijken wat er dan allemaal mogelijk is. Om van te kotsen het hedendaagse Nederland. Gelukkig hebben wij nog een anker in de vorm van de PVV anders waren we echt reddeloos verloren met al die lafaards die ons zogenaamd vertegenwoordigen en de boel bij elkaar willen houden.

Ed van Thijn, Pattijn, Cohen, allemaal Joden
En wederom hebben de Joden massaal opde PvdA gestemd terwijl ze op de Radio en masse Wilders bespotte.

Job Cohen en van der Laan van amsterdam zijn Jodenverraders. Zij vervullen precies dezelfde baantjes ten tijde van Romeinse bezetting in het jaar O

Job Cohen, de man die ooit zei dat het ergste dat hem(!) was overkomen dat zijn vrouw MS had. God bewaar, ooit, mijn land voor deze farizeeër.

Cohen, de antisemiet……………
Kan het nog gekker; goed bewijs van
het volkomen ontbreken van bestuur-
lijke kwaliteiten van Cohen. Weg met
die cultuurverrader!

Job Cohen is zelf een jood! Veel mensen weten dat niet. Hij verraad zijn eigen volk! In W.O.II noemden ze dat een “VOLKSVERRADER”. Kan deze man niet weg? Naar de Gaza strook of zo!?

ik heb altijd al gezegd :cohen is een verkeerde jood,
Ik zei altijd foute jood , maar dat werd steeds verwijdert , misschien dit keer ook weer

Job Cohen is de grootste Volksverrader aller tijden, en had zelfs nog de schijnheiligheid om een keppeltje te dragen bij de dodenherdenkingen die hij dan perse moest doen.

Wat mij ten zeerste verbaasd is dat de joden het niet door hadden dat dhr Cohen een gluiper van het zuiverste water is.
Bitter om te constateren dat juist twee Joden die een machtpostitie hebben, hun eigen volk verloochenen.

Kijk maar eens goed naar de kille ogen van Cohen.
Waarom stemmen zoveel joden op de PvdA?

Update 28 juni:
Elsevier voelt kennelijk nattigheid en heeft de website even gereinigd van de allerergste troep. Toen ik mijn bericht gisteren schreef stond de teller van de reacties boven 300, kijk ik terug naar die tijd dan is het 250. Ik heb geen tijd en geen zin om alles nog eens door te ploegen, maar een snelle scan laat zien dat de citaten die ik hierboven noemde zijn verdwenen. Ik geloof dat ik ook geen moffenmeid meer ben, maar het kan zijn dat ik die over het hoofd heb gezien. Geen uitleg natuurlijk, maar die kun je er wel bij denken. Zou het natuurlijk netjes zijn om even je excuses aan te bieden aan Job Cohen.

O en een dag later was alles er af.

24 gedachten over “Elseviers eigen nationale lokjood

 1. En wat moet met deze stroom onzin aangetoond worden? Dat de respondenten van Elsevier gek zijn? Wist ik al. Dat ze xenofoob zijn? dat ook. Dat ze zichzelf tegenspreken en hun eigen antisemitisme in een idiote vorm moeten gieten omdat leider Geert pro is? Ook waar.

  Uit de cijfers wordt niets duidelijk, ook dat is waar.
  Wat ook waar is, is dat ik in de bijna 30 jaar dat ik in Amsterdam woon in mijn omgeving ( subjectief) wel degelijk een grote toename is anti joods gedrag heb gezien. Waarbij volgens vrienden hun “veilige gebied” is geslonken tot zo’n beetje de omgeving van de Rai en Beatrixpark, en een stukje Buitenveldert.

  Helaas zijn joden klaarblijkelijk nog de enigen die achterna gezeten kunnen worden terwijl de meeste mensen dit liever niet zien of wel vinden meevallen, en anderen het uitsluitend gebruiken voor hun anti islam agenda. En Cohen? Nee, uiteraard is het zijn schuld niet, maar toen hij doodleuk vertelde hoeveel veiliger Amsterdam was geworden onder zijn bezielende leiding was dat toch echt een gotspe.

 2. Wat deze stroom onzin wat mij betreft aantoont is hoe dun de grens is bij het xenofobe volk tussen antimoslimisme en antisemitisme – het maakt in feite niet uit wie de vijand is als er maar een vijand is.

  En iedereen zal het er over eens zijn, inclusief Cohen neem ik volstrekt aan, dat waar er aantoonbaar sprake is van onveiligheid, en niet alleen aan angst voor onveiligheid want dat wordt nog wel eens door elkaar gehaald, er reden is om in te grijpen. Ik ben een groot voorstander van de gedachte dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn en mag laten zien wie en wat hij is, homo, jood, moslim.

  En het is dus niet zo dat alleen joden reden hebben om bang te zijn om ‘achterna gezeten te worden’, kijk naar de moslims. Het is niet nodig om een wedstrijdje te houden wie er vaker verbaal worden aangevallen (want van werkelijk geweld is gelukkig bij de vermelde toename van antisemitisme nauwelijks sprake) maar ik neem aan dat dat moslims zijn. Dat maakt het voor een individu, jood, moslim of homo, natuurlijk niet beter. Maar hou de verhoudingen in de gaten.

  Ik weet niet waar je het citaat vandaan haalde dat Cohen vertelde dat Amsterdam veiliger is geworden. Zonder bronvermelding kunnen we daar niks mee. Als hij het heeft over de criminaliteit die is afgenomen, dan is dat gewoon met feiten gestaafd. Die man zegt dat niet zomaar. Dus wil ook jij niet meehuilen met de wolven en iets beweren dat je niet waar kunt maken? Je kunt het Cohen-bashen rustig aan de luitjes hierboven en aan Elsevier overlaten.

 3. Helaas huil ik niet mee, en als het erop lijkt dan zeker niet van harte. Uitspraak is gedaan tijdens verkiezingsdebat en de campagne, meerdere malen. En achterna gezeten is letterlijk achterna gezeten, fysiek achtervolgd en aangevallen dus, en dat overkomt niet zoveel groepen in Nederland. En, als je de cijfers over toenemend antisemitisme kunt betwijfelen geldt dat autamatisch ook voor het al dan niet veiliger worden. Het heeft namelijk altijd te maken met aangiftes, werkelijk gebeurde incicenten en perceptie.
  Maar ik ben dus niet meer zo dat ik Cohen geloof met z’n veiligheidsverhaal. Helaas, zeg ik erbij

 4. Als je iets beweert moet je dat ook waar kunnen maken, Sebastiaan. Dus nog eens: waar had Cohen het over toen hij het had over de toegenomen veiligheid, op welke cijfers of welk rapport baseerde hij zich? Zolang je dat er niet bij zegt kan ik niet weten wat je Cohen nu verwijt.
  En ik zei niet dat ik de cijfers over toegenomen antisemitisme betwijfel, en nog eens, elke vorm van antisemitisme wijs ik af, maar ik constateer ook dat er (gelukkig) geen sprake is van toegenomen fysiek geweld wel van meer verbale uitingen. Die nemen, geen verrassing, vooral toe wanneer Israël weer eens wat gedaan heeft wat de verontwaardiging oproept. En helaas zijn er dan mensen die geen onderscheid maken tussen Israël en joden. Wat ook al niet zo raar is als Israël dat zelf ook niet doet, en kijk naar Naftaniel van het Cidi, in het Parool van zaterdag: “In 2008 was het heel rustig omdat Israël niet in het nieuws was. Als de Joden in het nieuws zijn verergert dat.” Het zou dus al een slok op een borrel schelen als mensen Israël en ‘de joden’ niet zo door elkaar haalden. En dat geldt zowel voor Marokkaanse jongeren als voor de geheide Israël aanhangers. Maar, zoals je hierboven ziet, schieten de antimoslimisten ook zo door. En daar ging het mij om, hoe dun die grens is.

  Zie ook de link naar Abu Pessoptimist, die ik gaf, om het perspectief een beetje in de gaten te houden. En daarbij is het dus echt belangrijk om onderscheid te maken tussen werkelijke afgenomen veiligheid en het gevoel van onveiligheid, want mensen kunnen elkaar ontzettend opnaaien. Precies waar Elsevier van ganser harte aan meewerkt, overigens.

  Zo werd er ook beweerd dat er in Amsterdam meer geweld en criminaliteit was dan vroeger, en als dat is waar jij het over hebt, Cohen had in dat geval ontzettend gelijk om de cijfers er bij te halen waarmee aangetoond kon worden dat dat niet waar was. Er is voor de meeste Amsterdammers minder reden om bang te zijn, maar dat zegt niet dat ze het ook zo zullen ervaren.

 5. erst even sebastiaan zonder achternaam helpen: ja, Cohen heeft van meet af aan, zelfs al in zijn verklaring op 12 maart, het thema veiligheid tot hoogste prioriteit verheven. Hier. De Derde Tafel van Job, in Almere, tijdens de verkiezingscampagne was geheel aan dit thema gewijd. En de cijfers waarop Cohen zich baseerde bij zijn verweer tegen Rutte (die hem er vol op aanviel dat de veiligheid in A’dam helemaal niet was afgenomen), zijn voor iedereen toegankelijk en afkomstig van de Amsterdamse Veiligheidsmonitor. Hier.

  Ik ben zoals bekend actief lid van de PvdA. Maar dat is geen noodzakelijke voorwaarde om kotsmisselijk te worden van het bijzonder gore spel dat wordt gespeeld, waarbij de joodse achtergrond van Cohen inzet wordt gemaakt van een beschadigingscampagne. Het geheel komt op mij over als van bovenaf strak geregisseerd, gebruikmakend van de heersende verwarring, en in de wetenschap dat er genoeg mensen zijn die bereid zijn er joelend achteraan te lopen en die het vuurtje verder willen opstoken. Gedreven door slechts één wens: de PvdA en Cohen verdacht te maken. Geen middel wordt daarbij geschuwd. Dit maakt me erg bezorgd. Niet zozeer als PvdA’er, maar vooral als burger.

 6. Hangjongeren pakken niet alleen Joden.
  Als een dikke man voorbij loopt en hij valt in het blikveld schelden ze die ook verrot.
  Oudere,meisjes,negers,homo’s zo zijn dit soort gasten.
  Of er echt een anti-semitische gedachte achter zit kan natuurlijk maar als orthodoxe Jood val je nu eenmaal op en mensen gebruiken vervolgens woorden en beelden waarmee ze denken het meest te kunnen beledigen want dat vinden die gasten nu eenmaal stoer.
  Als je er op uit bent mensen te beledigen en intimideren pak je ze als eerste op uiterlijkheden.

 7. Zoals je kunt zien heeft niemand hier een achternaam behalve jij, Clara. Ik neem aan dat je me als anomieme rechtse agitator wilt afschilderen, en dat vind ik bijna net zo abject als het suggereren alsof ik de joodse achtergrond van Cohen zou laten meespelen. Hogerhand heeft mij overigens niets opgedragen. De veilgheidsmonitor ken ik ook: die gaat over het veilgheidsgevoel van de goegemeente in deze stad. Prima dat dat goed gaat en steeds beter wordt, onveiligheid is een zeer relatief begrip, maar ik ben er niet tevreden mee als aangiftes geweldsdelichten toenemen, alsmede berovingen bij de mensen thuis en inbraken ( Interviews met Welten). En ja, Cohen heeft letterlijk gezegd dat Amsterdam veiliger is geworden onder zijn leiding en ik ben het daar niet zomaar niet mee eens. Kijk anders de videobanden van het eerste tv debat maar na, ik heb ze niet. Overigens had ik vóór de leiderswissel besloten om op Wouter Bos te stemmen, en ben geswitcht naar D’66. Vreselijk rechts, weet ik ook wel, maar niet op deze onderwerpen.

 8. Erg vermoeiend die nonsens die allemaal op Elsevier worden uitgebraakt.

  Er is een tijd geweest waarin problemen gebagatelliseerd werden, niet alleen door de PvdA maar vrijwel alle partijen deden er aan mee, tot CDA en VVD aan toe. Op een of andere manier lijkt de nieuwe variant van de Dolkstootlegende, toen links ook de schuld kreeg van de Duitse nederlaag in WO I.

  Cohen gaf laatst ook toe dat de PvdA geen oog voor de problemen had. http://www.trouw.nl/nieuws/politiek/article3061339.ece/Cohen__PvdA_liet_kiezers_in_de_steek.html
  Het is ook geen oplossing om met rechtse retoriek tekeer te gaan.
  Waar links ervan werd beschuldigd thee te drinken bij moslimorganisaties terwijl de hangjongeren de straat terroriseerden, zaten de VVD’ers sigaren te roken en cognac te drinken met de dikbuikige zakenlieden aan wie de publieke sectoren cadeau gegeven zouden worden in de privatisering. En de hangjongeren? Die liepen nog steeds ongehinderd op straat. Dat kon de VVD ook niks schelen.

  In het licht van de discussie bij het ‘Buurman’ onderwerp, is het interessant om te zien dat je met droge feiten veel kan bereiken. Rutte’s ad hominem opmerking dat onder Cohen Amsterdam onveiliger is geworden, kon Cohen met cijfers nuanceren, en zo moet het. Als de rede uit de politiek verdwijnt, dan werdwijnt die ook uit de samenleving. En als men Rutte gelijk moet geven dan moet je volgens zijn redeneerwijze dan ook zeggen dat doordat de VVD de afgelopen decennia bijna onafgebroken in het kabinet heeft gezeten, de criminalitet ook is toegenomen.

  Los van dit alles, het lijkt me verschrikkelijk om dag in dag uit door groepjes hangjongeren getreiterd te worden. Die lafaards zijn dan ook altijd in een groepje. Afgelopen winter ben ik ook eens lastiggevallen door een groepje van vier Marokkanen die me tegemoet kwamen fietsen. Een trapte me bijna in mijn gezicht en een ander spuugde op me. En vorig jaar had een stel Marokkanen mij ‘kankerkaas’ genoemd. Misschien geen fysiek geweld maar wel geweld voor mijn gevoel. Ook de Nederlandse hangjongeren (uiteraard in een groepje) uit sommige volkswijken kunnen er wat van, heb ik ook mogen ervaren. De woede die je achteraf voelt. Voor sommigen is dit dagelijkse realiteit, dat mag men niet wegwuiven, maar Wilders is geen oplossing.

 9. Sebastaan schrijft: “Ik neem aan dat je me als anomieme rechtse agitator wilt afschilderen, en dat vind ik bijna net zo abject als het suggereren alsof ik de joodse achtergrond van Cohen zou laten meespelen.

  Af en toe probeer ik gewoon iemand te verleiden achter de anonimiteit uit te kruipen, Sebastiaan. En verder ben ik het volledig met je eens: dat zou heel abject van me zijn geweest. Als ik dat had gedaan.

  Verkeerd aangenomen, dus.

 10. @ clara legêne
  Om hier nu meteen allerlei samenzweringen achter te zoeken lijkt mij een beetje overdreven. Er bestaat in Nederland nu eenmaal een xenofobe autochtone groep mensen met een antisemitische instelling. Dat is altijd zo geweest en zal altijd wel zo blijven. We kunnen die groep te vuur en te zwaard bestrijden of ze hun gang laten gaan. De ridders van het vrije woord opteren voor het laatste. Daarmee miskennen ze het klimaat dat mede hierdoor ontstaat, zoals steeds meer blijkt.
  Een klimaat dat mede door het Islam bashen door de PVV gecreëerd wordt, maakt dat men het idee krijgt dat het weer salonfähig wordt om dit soort meningen te uiten. Laat het proces van de heer Wilders, dat dus kennelijk terecht gehouden moet worden,dus maar snel plaats vinden.
  De Elsevier site wordt door stagiaires die net van de hbo-journalistenopleiding komen gerund. Wat de kwaliteit van die opleiding is, blijkt uit de wijze waarop zij de reacties modereren. De hoofdredacteur van Elsevier Arendo Joustra moet zich echter de ogen uit zijn kop schamen.

 11. Dus als een gek iets schrijft naar een blad dat sowieso geen hond meer leest, is dat ineens “de geest van onze natie” ? Is dan niet een “kankerjood”/”kankerhoer”/”kankerhomo” schreeuwend Marokkaans joch evenzeer “de geest van onze natie” ?

  @cor mol : wie zijn dat, die autochtone, xenofobe , Islam- en jodenhatende types ? Als we dan toch bezig zijn allerhande uitingen op hun cijfermatige onderbouwing te toetsen, heb je daar gegevens over, of is dat een vermeende vijand die aan je verhitte brein is ontsproten ?

 12. Dat was niet een gek maar een hele reeks van gekken, dat blad wordt door tamelijk veel honden gelezen en ik had het niet over de geest van de natie maar de geest van een deel van deze natie, wat me moeiljk te weerleggen lijkt. Jouw favoriete haatobject dat kankerhomo roept is dan weer een ander deel.
  Het helpt altijd wel als je leest wat er staat.

 13. “dat blad wordt door tamelijk veel honden gelezen”
  Jack Russels, Golden Retrievers, Labradors, welke trouwe viervoeters zijn hier zo erudiet bezig ?

 14. #13 : zeker, aangezien “een deel van de natie” een vlag is die zowat elke lading dekt, is daar inderdaan geen speld tussen te krijgen. Onze Marokkaanse prachtjongeren mijn favoriete haatobject te noemen lijkt me rijkelijk veel eer. Ik ben niet zo’n hater. Maar waarom gemankeerde inzendingen een “boeiend inkijkje” zouden geven is me niet duidelijk, de teneur is wel zo’n beetje bekend. Maar eerlijk is eerlijk, het oplagecijfer van Elsevier was voor mij toch een onaangename verrassing. Zijn er nog meer honden in ons land dan ik al vreesde, en ze schijten de hele boel onder….

 15. Jou is het niet duidelijk – andere mensen wel, waaronder de redactie van Elsevier die niet wist hoe snel ze dat spul van hun website moesten halen. Wat het laat zien: hoe makkelijk de luitjes die zo graag tegen moslims ageren (onder anderen omdat die tegen Joden zouden zijn) zelf de grens naar antisemitisme overschrijden. Mijn stelling: dat het maar zeer betrekkelijk is wie er als haatobject wordt gekozen.

 16. Op 22 juni j.l. schreef ik op dit weblog:
  “Het idee van “lokjoden” staat mij ook allerminst aan. Het doet me te veel denken aan Amerikaanse praktijken: niets vermoedende geïnteresseerden, die op verlokkende uitnodigingen van zogenaamde hoeren of homo’s zijn ingegaan, worden vervolgens in de boeien geslagen. Vincent Bijlo heeft in het Algemeen Dagblad vandaag als “lokmarokkaan” een schitterende column hierover geschreven (“De lokjood was nog niet uitgescholden”).”

  In mijn mening hierover ben ik alleen maar gesterkt.
  Wat een demagogie weer in Elsevier. Dat soort journalistiek doet, zoals weer eens blijkt, de bruinste modder opborrelen.

  Pieter Hilhorst deed de moeite om wat cijfers uit te zoeken . (“Heilige verontwaardiging”, Volkskrant van 29 juni). Wat blijkt hem? Hilhorst: “De kans dat een jood in Nederland om zijn geloof geslagen wordt, is….nagenoeg nul. Hij loopt meer risico op een verkeersongeluk.”
  Hilhorsts twijfel werd gewekt door een (bij)zinnetje in het Parool van 26 juni j.l., luidende, dat het aantal incidenten in 2001 ongeveer even groot was als in 2009. Hij vond vervolgens, op basis van meldingen van het CIDI zélf: in 2002 vonden 359 incidenten plaats, en in 2009….167! (Dus een daling met meer dan 50 %!). Het grootste deel van de meldingen betreft niet intimidatie op straat, maar e-mails en bekladding. De fluctuaties hangen voornamelijk samen met e-mail, en staan in verband met onrust n het Midden-Oosten. In 2009 zijn 20 scheldpartijen gemeld, 6 bedreigingen en 4 geweldsvoorvallen. In 2010 is nog geen enkel geweldsvoorval gemeld.

  De cijfers van het CIDI zélf spreken dus tegen dat het geweld tegen joden is toegenomen en dat joden op straat bang zouden moeten zijn. Al is, zegt ook Hilhorst, elk incident één te veel.
  Hij concludeert: “Het inzetten van lokjoden is…..een paardenmiddel. Het suggereert dat joden dagelijks worden belaagd. Maar daar blijkt zelfs uit de cijfers van het CIDI niets van.”

 17. Overigens: wordt het onderhand niet tijd een lokpremier in te zetten? (Denk b.v. aan Wilders. Met een hoop extra waterstofperoxide verricht hij wellicht wonderen. Daarna kan dan de échte premier opstaan). 🙂

 18. Ik wou nog even zeggen, dat je me niet hebt teleurgesteld, Anja. Vooral #15 vond ik kostelijk, waarbij we de geweldige assist van Jeroen natuurlijk ook niet onvermeld mogen laten.

  En gelukkig heb ik je er niet al te veel extra werk mee bezorgd door naar je weblog te verwijzen. Dat zat er bij voorbaat volgens mij trouwens ook niet echt in.

 19. @20

  Correctie: Ik bedenk me zojuist, dat ik eigenlijk helemaal niet weet, hoeveel extra werk je door mijn verwijzing naar je weblog hebt gekregen.

 20. Niet zo veel, schat ik, Wilbert. De Joop heeft het voordeel dat mensen meer ruimte hebben om op elkaar te reageren dan hier, want ik zou veel van de reacties niet hebben opgenomen. Het nadeel daar is dus dat je zelden een reactie zult krijgen van de originele schrijver en hier wel. Dat kan alleen wanneer zelf kunt modereren want anders is er echt geen beginnen aan.

 21. Wat is dat toch, dat zelfs SPers hun naam niet durfen te noemen.
  Ik heb niet veel waardering voor die bangigheid.

  Jan.N (SPer)

Reacties zijn gesloten.