Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

maandag 29 november 2010

Wees zuinig op dit land, zegt een seculiere moslim

Categorie: Algemeen,Diversiteit om 9.17 uur

Te gast: Ata Kirat van Wij Blijven Hier

Een citaat:

Wilders heeft de mond vol van de linkse elite, maar het zijn uitgerekend zijn Kamerleden die in de fout zijn gegaan door dingen te verzwijgen. PVV telt Kamerleden die de mond vol hebben wat de linkse kerk allemaal fout doet, maar zelf gewoon op het blauwe pluche blijven zitten om een ton per jaar te kunnen opstrijken. Dat staat in schril contrast met het sociaal minimum dat de komende jaren wordt verlaagd door dit kabinet.

Er wonen moslims in dit land die de vrijheid en democratie al jaren geleden hebben omarmd en in hun harten hebben gesloten. Vóór de PVV bestond. Er zijn gematigde moslims in dit land die de principes van de Westerse beschaving beter en consequent verdedigen tegen allerlei extremisten. Nederlanders wees alstublieft zuinig op dit land, want dit is niet alleen mijn land. U maakt een kapitale fout door een ondemocratische partij als de PVV zoveel ruimte te geven.

Voor het gehele stuk: hier.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

65 queries. 0,321 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie