Sneeuw

Sneeuw en een luie dag op de bank met een krimi. Gelukkig nog meer dan genoeg voedsel in de ijskast. Ik hoef er niet uit.

Toch even dit: kijk vanavond. Schrijvers Rosita Steenbeek, Jan Siebelink, Frans Thomése en Antoine Bodar reisden van 6 tot 12 december met Ucp (United Civilians for Peace) door Israël en de bezette Palestijnse gebieden. NCRV’s ‘Altijd Wat’ ging mee. Uitzending vanavond om 20.55 uur op Nederland 2.

7 gedachten over “Sneeuw

  1. Ja heerlijk, Jan. Ik gun het mezelf niet zo vaak, die luxe, want er moet gewerkt, en met een boek over fascisme op de bank dat gaat nog, maar zomaar midden op de dag met een Wallender of een Paretsky..
    Nu heb ik een excuus want het moet van de dokter. Dat wil zeggen, een tijdje terug kreeg ik te horen dat ik het echt rustiger aan moest doen, bloeddruk en nog zo het een en ander, en mijn activiteiten voorlopig tot de helft terug moest brengen. Dat is nog niet zo eenvoudig, want dat is steeds maar kiezen, waar kan ik gemist worden, en wat doe ik wel. Plus dat je dat uit moet leggen. Plus twee keer in de week naar de fysiotherapeut en een keer aquajoggen. Gelukkig heb ik een hartstikke leuke fractie met een aardige huisarts er in die mij zowat naar huis gestuurd heeft met nog een bloemstuk achterna en de mededeling dat ik pas terug mocht komen als ik echt uitgerust was. Nu ben ik weer terug, voorzichtigjes, maar verheug me op het kerstreces, moet ik eerlijk zeggen. Den Haag is niet goed voor je gezondheid. Van mij mogen ze me insneeuwen tot maart, met een stapel boeken.

  2. Anja doe alsjeblieft wat de dokter zegt. Met mij is het ook zo’n beetje hetzelfde, maar ik ben een stukkie ouder dan jij, dus ik moet niet zeuren. Ik vind het overigens wel ervelend hoor. Ik doe ook liever mee, maar nu hou ik me toch maar een beetje rustig. Ik voel aan mijn lijf, dat dat gewoon nodig is.
    Geniet van je rust en je krimi’s.
    Nogmaals prettige decemberdagen en een mooi uiteinde. Bedankt voor je inzet in het afgelopen jaar.

    Jan.N

  3. Anja, zorg goed voor jezelf. Je moet nog langer mee, hoor. Voor mij ben je een voorbeeld, ik geniet van je weblog. Ik wens je fijne feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *