Job Cohen en de ‘nieuwe joden’ (2)

SPITS weet het ook zeker: Cohen heeft gezegd dat de moslims de nieuwe joden zijn. Hier. En dus kun je verwachten wat de reacties zullen zijn, er volgt weer een ommetje Cohen-bashen. (Ik had het al eerder over Elsevier. Daarin werd eens beweerd dat Cohen niets had gedaan aan het antisemitisme. Daar kwamen interessante reacties op: sommige van de reaguurdertjes vonden het enig om in naam van het antisemitisme een jood uit te kunnen schelden. Nadat ik een bloemlezing van de reacties had gepubliceerd werd de hele handel schielijk door Elsevier van het web gehaald. Hier)
Hieronder een kleine bloemlezing wat de lui denken over Cohen, tussen de gebruikelijke oordelen over moslims door. Let wel: dit is een selectie van de reacties nadat de ergste er al uit zijn ‘gejorist’.

Helaas neemt niemand Cohen meer serieus. Joden proberen ook echt altijd de aandacht op anderen te vestigen.

Niet waar Job, de moslims in Nederland hebben namelijk geen geld of magt.Job, je socialist vrienden hebben meer bloed op hun handen dan Hitler, Pinochet en Idi Amin bij elkaar.

Thee?… Iemand? Jodekoek erbij?

Ach job, met een hoofdoek kan je nog op straat i.t.t een keppeltje, u verraadt uw eigen volk.

Politici zijn smerige opruiers, ze hopen nu op tegenreactie van de moslims.
Dit is ook de reden waarom Europa vanaf de jaren 70 ineens miljoenen moslims ging importeren, om later bevolkingsgroepen tegen elkaar te kunnen opzetten.

Het wordt duidelijk waar de PvdA voor staat, assimilatie in het kalifaat…

Ach natuurlijk. De Islam kan zich veilig wanen in de zalvende armen van ome Cohen.

Cohen speelt met vuur door te doen alsof de PVV de mensen wil deporteren. Deze mensen zijn uit vrije wil naar hier gekomen, niet om ons of ons land maar om ons geld dat zij gratis en voor niets krijgen (money for nothing) en veel van hun zonen denken dan ook nog dat de chicks for free krijgen.

Job Cohen is in dienst van de mossad om de PvdA kapot te maken en de pvv een handje te helpen. Ben ik de enige die hem door heeft?

Neeeeeeeeeeee Job: Moslims zijn nieuwe Nazi’s!

Wat is die job cohen ook echt een typische linkse blinde knuffelkip.

Des te walgelijker dat die cohen het gore lef heeft om zijn moeder, die WEL iets heeft moeten doorstaan, hier bij te betrekken. Wederom bewijs dat die linkschmensen hun eigen ruften zo lekker vinden ruiken dat ze hun kop onmogelijk diep in hun eigen reet hebben zitten. Struisvogels 2010…

Zijn grootvader hielp als voorzitter van de Joodsche Raad de Duitsers bij transporten van joden naar Westerbork. Mogelijk heeft hij lange tijd niet geweten dat joden regelrecht naar de gaskamers gestuurd werden. Job Cohen echter, weet donders goed waar hij mee bezig is. Hij is meer dan afdoende gewaarschuwd, voor zijn verraad is geen enkel excuus aan te voeren.

Die man spoort niet. Cohen is joods en daar hebben islamietjes een bloedhekel aan. Nóg meer als aan varkens en homo’s. Als islamieten de vrije hand zouden hebben dan vindt vanavond een nieuwe kristalnacht plaats. Wat een idioot. De hoogste tijd om zijn vrouw/dochters voor kankerhoer uit te maken en te bespugen naar believen.

Cohen bevestigt alle vooroordelen over Joden helaas. Typerend ook voor regentesk Nederland dat iemand die zo heeft gefaald, nog steeds zo’n grote mond heeft. Schaamteloos.

Want wij zijn straks de tweederangs burgers als de islamieten zich naar de meerderheid hebben gefokt. Wat is die Cohen toch een onverbeterlijke volksverrader

Job Cohen is geen jood. Zijn moeder was geen jodin.

Job Cohen lijkt doelbewust bezig een opgefokte sfeer te creëeren waarin moslims in de verleiding kunnen komen om aanslagen op Wilders of andere PVV politici te plegen.
Mijnheer Cohen, u zet aan tot terrorisme en ander geweld.

Dat is toch echt een belediging voor de Joden!
Cohen je verlogen je eigen volk!

Hitler was toch een socialist? (extreem nationalistisch wel te verstaan)

wat een gelul,de moslims hebben het hier voor het zeggen.DEze man heeft
nooit anders dan onzin uitgekraamd.De autochtone bevolking wordt totaal
niet naar geluisterd!

Ome Job schakelt de hedendaagse retoriek van eenvoudige, fatsoenlijke mensen, die de verregaande brutaliteit van eikels die al geruime tijd chronisch om respect gillen maar die respect nog niet herkennen wanneer het ze in de besneden lul bijt ZAT zijn gelijk aan een bevolkingsgroep die de nazi’s hebben proberen KAPOT te maken in een duistere tijd in de Europese geschiedenis?

Als Job zo doorgaat, ga ik joden ook weer haten. Een moslim met huisje boompje beesje? Ja, op onze kosten dan zeker!

Ik dacht eigenlijk dat Moslims de nieuwe Nazis waren ? Waarom is de wereld altijd omgekeerd bij Linksch menschen ?

Een zielig mannetje die Cohen. Hij had gedacht wel DE grote man te worden bij de verkiezingen, maar helaas….nu kan onze Marokkanen-knuffelaar alleen nog maar huile,huile doen en dit soort domme ‘vergelijkingen’ maken. Cohen is een roze koek

Cohen is een vuile landverrader, een smerige zieltjeswinner en een rat om best vlak voor de verkiezingen de aandacht op zichzelf te richten met deze uitspraak.
Gelukkig wisten we al aan welke kant hij staat toen hij nog burgemeester was; dat hij nu nog steeds deze mening is toegedaan bevestigt alleen maar dat Job NOOIT premier van dit land mag worden, ten koste van alles!

4 gedachten over “Job Cohen en de ‘nieuwe joden’ (2)

 1. Dit gaat mijn bevattingsvermogen te boven. Wat is er met die mensen? Wat is er met NL aan de hand? De citaten die Anja uit het interview weergeeft, dwingen alleen respect af voor Job Cohen. Mogen er vele Job Cohens opstaan in dit land, en vele Anja Meulenbelts die proberen de normaliteit te herstellen en de traditionele NLse waarden (van tolerantie en ruimdenkendheid) terug te brengen. For now ben ik blij dat ik ver weg woon in een land waar ook erg veel te verbeteren valt, maar waar de menselijkheid niet op deze manier in de publieke opinie wordt omgebracht.

 2. Joop.nl nam een artikel over van de historicus Jan Dirk Snel, waarop ik heb gereageerd (even scrollen). Over de vraag waarom Cohen (en de PvdA) zo enorm aangevallen wordt. Hier de link: http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/wat_job_cohen_echt_zei/

  Ook op Joop.nl een artikel van Robbert Baruch, weer met een reactie van mij. Over de vraag waarom de discussie niet gaat waarover hij zou moeten gaan: het Midden-Oostenconflict. Hier de link: http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/ik_en_mijn_vriend_job/

  Het doet goed dat daar reacties op kwamen van mensen die zich erin kunnen herkennen.

 3. Dank je Claar. Ik had dat stuk van Jan Dirk Snel net gezien en wilde het er op gaan zetten.
  Ook Ronald Giphart had een stevige column vanochtend. Hier.

  Maar toen Vrij Nederland (‘de Völkischer Beobachter van de Raamgracht’) eenmaal was verschenen, bleek dat het opinieblad Cohen schaamteloos een oor had aangenaaid: nergens in het interview maakte de PvdA-leider zelf de vergelijking tussen Joden anno jaren dertig en moslims anno nu. Cohen sprak van vervreemding en een plek waar mensen zich veilig kunnen voelen, woorden die zo redelijk waren dat alleen een kwaadwillend magazine ze zou durven te verdraaien voor de losse verkoop.

  Ai, there’s the rub. Extra verkoop. Het werkt blijkbaar. Job Cohen werd woedend veroordeeld, nog voor iemand had gelezen wat hij daadwerkelijk had gezegd. De hegemonie van de kakelaars. We leven in kakofonische tijden, in de woorden van Wieringa, tijden die worden gedomineerd door verdwazing, onmacht, frustratie, angst en economische ontreddering. Alle lagen van de bevolking en alle bedrijfstakken worden geraakt door de crisis.

  Dat doet denken aan het Duitsland van de jaren twintig.

  En in Trouw was een prachtige strip van Pieter Geenen, ‘Anton Dingeman’, over hoe erg Cohen in de fout was gegaan, iedereen vond het, Ephimenco van Trouw, Max Pam in de Volkskrant, en Smalhout in de Telegraaf, alleen, wat ie zou hebben gezegd, in Vrij Nederland stond dat niet. Conclusie? Boze brief naar VN. Schande! Censuur! Typisch links dat jullie Cohens foute woorden niet hebben geplaatst!

  Doet me enorm goed dat er nog mensen zijn die niet maar meeschreeuwen.

Reacties zijn gesloten.