Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

dinsdag 21 december 2010

Dinsdag. Laatste EK voor de Kerst

Categorie: Algemeen om 8.44 uur

Zo naar de trein voor Den Haag. Op elk uur kan ik op de radio horen dat het spannend gaat worden met de behandeling van het belastingplan, die gisteravond al is begonnen. Zelfs de VVD is er niet voor om al per 1 januari (midden in het theater seizoen!) de BTW te gaan verhogen. Maar bij mijn weten gaf Rutte nog geen krimp. En dan?

Meestal weten mensen niet wat er zich in de Kamer afspeelt maar dit keer zitten alle media erbovenop. We gaan het zien. Eerst de debatten en dan nog het jaarlijkse kerstdiner met speech van de voorzitter.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

62 queries. 0,365 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie