Palestijnse filmdag, aanbevolen

Palestine Link vertoont in samenwerking met De Vrienden van Sabeel en het Louis Hartlooper Complex in Utrecht de documentaire Budrus. Op 26 november wordt om 11.00 uur de film Budrus van filmmaakster Julia Bacha vertoond.

In deze film ziet u de Palestijnse Ayed Morrar strijden voor het behoud van zijn dorp Budrus, dat dreigt te bezwijken onder de Israëlische Muur. Morrar verbindt Fatah- en Hamasleden en Israëli’s in hun vreedzame strijd. Zonder te zwelgen in ellende of de vrede te romantiseren, laat Budrus het succes zien van deze vredestichter in de Palestijnse gemeenschap.

Om 11.00 uur de film Budrus van filmmaakster Julia Bacha vertoond. Aansluitend vindt er een nagesprek plaats onder leiding van Ghada Zeidan, voorzitter van Palestine Link. De dag wordt afgesloten met een informele lunch.

Meer te weten komen over het programma, de film en de reserverings-mogelijkheden? Meer informatie vind u op Palestine Link – hier

Een gedachte over “Palestijnse filmdag, aanbevolen

Reacties zijn gesloten.