“You like occupying people?”

In Nabi Saleh zijn het de jonge vrouwen die de Israëlische soldaten confronteren. Kijk naar het filmpje. Dat is gemaakt in november, voor dat Tamimi werd gedood door een traangaskogel.

Meer bij Claar’s Notes, hier.

4 gedachten over ““You like occupying people?”

 1. Filmpje bekeken en Claar’s notes gelezen.
  Het einde van Claar’s notes luidt: Hoe denkt u dit nog steeds te kunnen verantwoorden, minister Rosenthal? U die de mond vol heeft van mensenrechten?
  Regelmatig lees ik op een of ander blog een gestelde vraag aan een of andere politici en ik vraag me wel eens af of die gestelde vragen ook werkelijk bij die politici terecht komen?
  En als dat zo is of er dan ook een antwoord op komt?
  Die antwoorden lees ik namelijk nooit.
  En dat is nu juist wat ik zo graag zou willen weten.

  Groet,
  Gerrie

 2. Oho! Wat een verrassing!
  Dat zal ik op mijn gemakje eens rustig door gaan lezen.
  En nu maar hopen dat het vuur aan Arnolds (Uri is toch Israelisch en we hebben in Nederland toch geen Israelische minister voor buitenlandse zaken) schenen gelegd zal worden aangaande het gebeuren deze week in Nabi Saleh.
  En dan hoop ik dat hij zo met een mond vol tanden komt te staan dat hij niets anders meer kan dan Israel zo flink op de vingers te tikken dat er een einde komt aan dit onnodige bloedvergieten maar dat rechtvaardigheid hoogtij zal gaan vieren.
  Dank Clara!!

  Groet,
  Gerrie

Reacties zijn gesloten.