2012: Let the sunshine in!

Pop 2000 op de achtergrond, wat zitten er toch veel herinneringen vast aan die oude liedjes, en wat waren die vroegere jaren toch een goudmijn aan muziek die het nog steeds doet.

Hair: The Age of Aquarius, Let the Sunshine In. Die anti-oorlog rock muscical. Het volk tegen het leger. Tegen de oorlog in Vietnam. Het volk won. Om ons eraan te herinneren dat dat kan, dat protest werkt, als je maar een lange adem hebt. Allemaal een goed, een beter 2012. Dat alle Mario’s mogen blijven, dat dit kabinet valt, dat we een menselijker vreemdelingenbeleid mogen krijgen. Dat we in Nederland leren samenleven in al onze diversiteit. Dat ook Nederland achter de mensenrechten zal staan, ook die van de Palestijnen die nu nergens hun recht kunnen krijgen. Dat de protestbeweging tegen dat enorme onrecht moge groeien. En dat we van de Palestijnen mogen leren: soemoed, volharding.

5 gedachten over “2012: Let the sunshine in!

 1. Dag Anja,

  Ik wil je even een heel Gelukkig Nieuwjaar wensen. Ik lees je weblog vaak en haal er veel van mijn informatie vandaan. Dank je wel hiervoor.

  Groeten van Geri.

 2. Ik wens je een jaar vol met haatzaaien en groen slijm van jalouzie. Wellicht wordt je opgeblazen door een moslimbroeder of geeft Allah je een pijnlijke en langzame dood door kanker.

  Het mooist zou natuurlijk zijn een publieke executie op de Dam door het Nederlandse volk ,die je heeft veroordeeld en uitgeroepen tot meest talentvollle NSB ‘er sinds de WO2 en meest walgelijke levensvorm uit de Nederlandse geschiedenis.

 3. En nu Anja,Het jaar 2012 is van start gegaan en tot dit moment heb ik gewacht om, in tegenstelling tot de laatste reactie van 2011 aan jou gericht, je veel, zeer veel bemoedigende momenten toe te wensen in het jaar dat voor je ligt.
  Dank je wel voor al het goede werk dat je in het afgelopen jaar, met enorm veel inzet voor je medemensen hebt verricht.
  Als er ergens een mens op deze aarde rondloopt waar mensen op hebben kunnen bouwen en vertrouwen, dan ben jij dat wel!!!
  En als er iemand is die voor anderen de zon heeft laten schijnen, dan ben jij dat ook!
  Ik wil je dan ook vragen please Let your Sunshine ook in 2012???!!!

  Groet,
  Gerrie

 4. Wat een waanzinnig goede musical was het toch, HAIR, ik zag hem 40 jaar geleden in het Zuidpleintheater in R.dam, nog steeds maakt het indruk op mij als ik de muziek hoor, zoiets is nooit meer gemaakt.

  Heel veel sterkte in het nieuwe jaar voor iedereen die zich inzet voor zijn medemens.

Reacties zijn gesloten.