Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

dinsdag 31 januari 2012

Dode bij huiszoeking door Israëlisch leger

Categorie: Palestina/Israël om 7.58 uur

Zeldzame beelden: hoe het Israëlische leger te werk gaat bij huiszoekingen. Deuren opblazen, door muren heenbreken, een gigantische rotzooi achterlaten. In dit geval werd een moeder van vijf kinderen gedood door de explosie toen de voordeur werd opgeblazen. De vader moest soebatten om een ambulance te laten komen. Zijn vrouw stierf.

Pers wordt uiteraard bij zulke gebeurtenissen niet toegelaten, maar deze beelden, die tegen de zin van het leger werden vrijgegeven, werden gemaakt door een legerjournalist. Het is een van de zeer weinige keren dat het Israëlische publiek te zien krijgt wat hun leger doet.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

62 queries. 0,246 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie