Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

maandag 26 maart 2012

Like the IDF on facebook!

Categorie: Palestina/Israël om 10.11 uur

Het meest morele leger ter wereld heeft een leuk filmpje gemaakt, op YouTube. Op facebook kun je ze nu ‘liken’, die frisse jolige jongeren die het land zo heldhaftig verdedigen en verder geen vlieg kwaad doen. Kijk:Maar nu heeft iemand een wat realistischer versie gemaakt. Natuurlijk heeft YouTube geen bezwaar tegen het propagandafilmpje van het leger, maar om de persiflage te zien moet je eerst van alles, een account aanmaken of zo. Hindert niet, bij Electronic Intifada kun je ook gaan kijken. Hier.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

62 queries. 0,354 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie