Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

donderdag 29 maart 2012

Henna – tot de dood ons scheidt

Categorie: Kunst, muziek om 10.55 uurGelukkig heb ik vrienden die me af en toe ergens mee naar toe slepen, muziek, deze keer dans, want ik vind het heerlijk maar uit mezelf kom ik er zelden toe. De dansvoorstelling Henna, van het Internationaal Danstheater vond ik prachtig. Een voorstelling met een choreograaf uit Irak, Muhanad Rasheed, die de traditie van zijn land van herkomst met een heel eigenzinnige beeldtaal neerzet als dans. Aanbevolen. Hier meer info en het lijstje met voorstellingen die in Nederland te zien zijn.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

62 queries. 0,411 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie