Nog eens: over stichting Kifaia, en ons werk in Gaza

Een kleine film gemaakt door Mark Kulsdom, over het werk van Stichting Kifaia in de Gazastrook, waar we samenwerken met NCCR, National Center for Community Rehabilitation. Ik vind zelf dat hij de sfeer van wat we daar doen, en hoe, en met wie, heel goed heeft getroffen. Ook Gaza zelf.

En meer informatie: hier de speech die ik hield op de donateursdag, over wat we doen en waarom.

Over jongeren met een handicap in Gaza, hier

Over vrouwen met een handicap in Gaza, hier.


En hier zijn vele links te vinden naar de bezoeken die we aan Gaza brachten, met foto’s en verhalen – kijk vooral naar de reportage over wat we daar aantroffen vlak na die gruwelijke aanval met 1400 doden (waaronder meer dan driehonderd kinderen) in 2008/9. De vrouw op de foto hierboven verloor op één dag zeven familieleden.

Stichting Kifaia zit ook op facebook. Ik ook, ik stuur regelmatig nieuws rond over Palestina/Israel. Hier is de link naar de website.

Ons gironummer, niet onbelangrijk.

U kunt donateur worden, ons gironummer is 8207589, ten name van Stichting Kifaia, Amsterdam. Uw gift is fiscaal aftrekbaar. Wij staan er garant voor dat het geld op de juiste plaats aankomt en aan de bestemde doelen wordt besteed. We houden de onkosten van de Stichting zelf minimaal. U kunt Kifaia ook machtigen voor een regelmatige bijdrage. Ook kleine bedragen, zeker als we daar maandelijks of per kwartaal op kunnen rekenen, zijn uitermate welkom.

Voor oprechte vragen staat de mogelijkheid om te reageren onder deze post tijdelijk open.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *