De muziekzendeling komt naar Amsterdam

Een jaar geleden organiseerde muziekzendeling Brechtje Roos, tevens mijn schone dochter, een prachtige luistersessie in mijn huiskamer. Hier. Ik vond het heerlijk om me zo te laten inspireren, en heb nog steeds veel plezier van de muziek die ik toen leerde kennen. Brechtje heeft zich verder ontwikkeld en biedt nu een mooie serie aan in Amsterdam van drie zondagmiddagen. Je kunt ook naar één middag, en uiteraard is het een leuke manier om iemand mee te nemen en een inspirerende zondagmiddag door te brengen in aangenaam gezelschap.

In maart, april en mei 2013 komt de Muziekzendeling met Klanksporen naar Amsterdam. Ben jij erbij?

Op 3 totaal verschillende locaties vertelt, mijmert en fantaseert zij over muziek:
24 maart Galerie Breedveld op Bickerseiland
14 april Het Slangepand in hartje centrum
12 mei Livingroom with a view in Amsterdam Zuid

De aanvang van alle sessies is 15.00 uur. Zie onderaan hoe je aan kunt melden. Eén sessie bijwonen kan. Alle sessies ervaren is completer (en goedkoper) en bovendien ontvang je dan een attentie waar je tijdens de sessies iets aan hebt. De eerste 20 aanmelders voor de hele serie hebben mazzel: verzekerd van een goeie zitplek op alle locaties. Voorkennis is niet nodig. Thuis herbeleef je de sessie met de luisterlijst in je hand.

KLINKEN
In de serie Klanksporen klinkt muziek die op veel manieren te maken heeft met het begin en einde in muziek. Als metafoor voor het leven. Geen zwaar gedoe in deze sessies: Hoe klinkt energie, wie zijn machtige (toon)scheppers en het einde is, zo te horen, soms iets om naar uit te kijken. Een inspirerende serie luistersessies die je op een frisse manier naar muziek leert luisteren.

MUZIEKMIJMERING
Welke muziek laat jij aan een pasgeborene horen? Welke klanken troosten jou en waar word jij door in beweging gezet. Neem mee je fragment. De mijmeringen van muzikanten Oene van Geel, Ivo Janssen en Tom America zijn zeker te horen tijdens de sessies.

MIX
Fragmenten uit verschillende muziekstijlen klinken. De sfeer is los. Verdiepen, ontmoeten & ontdekken staan voorop. Muziek van onder meer Henry Purcell, Stevie Wonder en John Cage.

AANMELDEN
De entree voor 1 sessie bedraagt € 17,50, toegang voor alle sessies bedraagt € 45,- incl. een kleine attentie. Na aanmelding (per mail) dient het entreebedrag overgemaakt te worden op rekeningnummer 5838211 t.n.v. BR Roos o.v.v. Klanksporen Amsterdam 2013. Na aanmelding (vergeet niet je naam en e-mailadres te vermelden) ontvang je een bevestiging en de precieze locatiegegevens.

Besluit je na het meemaken van Klanksporen I de hele serie te willen volgen? Leuk! Maak dan voor 10 april 2013 €27,50 over o.v.v. KSII & III. Voor informatie en aanmelden kun je uitsluitend bij de Muziekzendeling terecht en niet bij betreffende locaties.