Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

donderdag 25 april 2013

Zoals de coalitie het wil hebben..

Categorie: Nederland om 18.53 uur

Zo gaan we dat doen in Nederland: we vervolgen de vervolgden. We sluiten ze op omdat we ze het land uit willen zetten, maar omdat ze niet uitgezet kunnen worden, laten we ze weer vrij. Maar dan zijn strafbaar want illegaal gemaakt.

Dus als ze gepakt worden sluiten we ze weer op, want die boetes kunnen ze niet betalen aangezien ze ook niet mogen werken. De bedoeling is dat vluchtelingen dan begrijpen dat ze maar beter niet naar Nederland kunnen komen en dat het handiger is om alvast zelfmoord te plegen in je eigen land.

Geen reacties

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.

Helaas, het reactieformulier is op dit moment gesloten.

73 queries. 0,142 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie