Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

vrijdag 31 mei 2013

Nachtzoen

Categorie: Nederland,Palestina/Israël om 10.25 uur

Hier, link naar het mini-interviewtje van vijf minuten, De Nachtzoen, gisteren of liever gezegd heel heel vroeg vanochtend uitgezonden op Nederland 2, IKON. Ik laat me graag interviewen door Annemiek Schrijver, op een of andere manier ben ik dan op mijn echtst. Hoe ze dat doet weet ik niet, maar het werkt. Vijf minuten over waar mijn wiegje stond, in Utrecht, wat het betekende om in de hongerwinter geboren te zijn tussen familie die in het verzet zat en joodse kinderen in veiligheid bracht, en wat dat te maken heeft met dat ik nu naar Gaza ga, en over dat de nacht nu vriend is in plaats van een donkere tijd om door te komen. Op 18 juni komt er nog een Nachtzoen op de IKON met mij, want we konden niet ophouden en dus is het interview opgeknipt in twee zoenen.

Foto hierboven kreeg ik van de fotograaf, Adrie Mouthaan. Poseren met poes die niet wil.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

64 queries. 0,491 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie