Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

zondag 25 mei 2014

Marxisme festival 2014, foto’s van dag 1

Categorie: Nederland om 10.59 uur

Achterstallig, want dit was in het weekeinde van 3 en 4 mei. Ik had er nog het een en ander bij willen schrijven, want ik was erg blij met de thema’s die waren gekozen, racisme en seksisme. Ik hield zelf een lezing over ‘boze blanke mannen’, er zijn opnamen gemaakt die waarschijnlijk beschikbaar komen. ‘s Avonds interviewde ik Sunny Bergman, dat was ook heel leuk om te doen. En ik vond het bijzonder om een echte Black Panther mee te maken, Emory Douglas, vooral omdat ik in 1971 mijn eerste werkje schreef over de Black Panthers – ik was toen lid van het solidariteitscomité. Ik heb er veel opgestoken, en veel daarvan komt nog wel terug in andere dingen die ik schrijf. Maar nu in ieder geval voor de liefhebbers de foto’s.

Geen reacties

Nog geen reacties

RSS feed voor reacties op dit bericht.

Helaas, het reactieformulier is op dit moment gesloten.

73 queries. 0,125 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie