Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

vrijdag 21 november 2014

Ik werk

Categorie: Algemeen om 7.53 uur

Anja3klein(1of 1)

Selfie van Joost, met zijn mens de blikopener op de achtergrond. Iemand vroeg me of er wat met me is, omdat ik de laatste dagen weinig op feestboek en weblog zit.

Ja er is wat met me. Twee deadlines van boeken, de ene genaamd het F-boek, initiatief van Atria, waar ik samen met Renée Römkens de redactie over voer: vijftig stemmen over feminisme. Die vijftig stukken komen nu binnen en dat is veel (en leuk) werk. En dan maak ik ook nog voor uitgeverij Jürgen Maas een klein boekje genaamd Kwart over Gaza. (Van brandhaard Midden-Oosten naar mijnenveld Lage Landen) En ik moet mijn preek nog schrijven voor volgende week. Over vergeving en verzoening. Dus voor wie het opvalt dat ik ongewoon vaak mijn mond houd terwijl er toch veel aan de hand is: ja er is wat met me. Ik werk.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

64 queries. 0,386 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie