Ik werk

Anja3klein(1of 1)

Selfie van Joost, met zijn mens de blikopener op de achtergrond. Iemand vroeg me of er wat met me is, omdat ik de laatste dagen weinig op feestboek en weblog zit.

Ja er is wat met me. Twee deadlines van boeken, de ene genaamd het F-boek, initiatief van Atria, waar ik samen met Renée Römkens de redactie over voer: vijftig stemmen over feminisme. Die vijftig stukken komen nu binnen en dat is veel (en leuk) werk. En dan maak ik ook nog voor uitgeverij Jürgen Maas een klein boekje genaamd Kwart over Gaza. (Van brandhaard Midden-Oosten naar mijnenveld Lage Landen) En ik moet mijn preek nog schrijven voor volgende week. Over vergeving en verzoening. Dus voor wie het opvalt dat ik ongewoon vaak mijn mond houd terwijl er toch veel aan de hand is: ja er is wat met me. Ik werk.