Save the date: presentatie van het F-boek!

Savethedate

Feest! Nadat Renée Römkens en ik als redacteuren van het nieuwe boek over feminisme meer dan vijftig auteurs onder onze hoede hadden en we ons het schompes hebben gewerkt, zijn alle artikelen nu naar de uitgeverij (Spectrum) Nu de inleiding nog, de laatste correcties en puntjes op de i, de vormgeving, persklaar maken, en dan op 5 maart de feestelijke tewaterlating. Wie er bij wil zijn moet zich wel melden.

Het was een pittige klus, maar heel erg inspirerend. Drie generaties vrouwen en mannen, al die verschillende achtergronden, beroepen en thema’s, oude visies die opnieuw onder de aandacht worden gebracht, nieuwe visies, soms voor mij ook verrassend. Het is precies geworden wat we wilden: de veelkleurigheid en de veelstemmigheid van het feminisme zichtbaar gemaakt. Renée en ik zijn er hartstikke trots op.