Interviews

Interviews(3of 1)
(Met Mercedes bij Oba Live)

Dat waren hele volle weken, in de aanloop naar de presentatie van het F-boek. Ik weet niet hoeveel interviews we hebben gegeven, in verschillende combi’s, maar ik had er zeven. Dat is niet altijd feest. Ik hou niet zo van interviews over de telefoon. Ik hou niet zo van interviews met mensen voor wie het een inhoudsloze routine is. En dan hadden we nog de Telegraaf, prima gesprek met een mevrouw die zich goed had voorbereid (met Simone van Saarloos, Sunny Bergman en mij) die vervolgens door de hoofdredacteur in de prullenmand werd gegooid omdat het ‘achterhaald’ zou zijn. Het was bedoeld voor de pagina Vrouw. Waaruit blijkt dat vrouwen bij de Telegraaf nog niet eens de zeggenschap hebben over wat ze op de pagina Vrouw willen hebben.

Interviews(1of 1)
(Naeeda Aurangzeb)

Interviews(2of 1)
(Bettine Vriesekoop)

Interviewskl(13of 1)
(Colet van der Ven)

Interviews(4of 1)

Maar er waren ook hele fijne interviews bij, en dat is altijd met iemand die zelf betrokken is, dan worden het meer gesprekken en dat is altijd een stuk interessanter. Zo had ik een goede tijd met Naeeda Aurangzeb, radio, Dichtbij Nederland, en samen met Mercedes Zandwijken bij de Boedhistische Omroep voor Oba Live met Bettine Vriesekoop, en als laatste met Colet vaan der Ven voor IKON tv, het nieuwe programma De Nieuwe Wereld, dat 8 maart wordt uitgezonden. Zulke gesprekken zijn voor mij ook inspirerend en bemoedigend.

Interviews(33of 1)