M’n nieuwe boek is uit

MetboekKlein (12of 1)

M’n nieuwe boek is van de drukker, en ligt woensdag in de winkel. Het is akelig actueel.

Kwart over Gaza gaat niet alleen over Gaza, maar ook over hoe het ‘Palestina/Israel conflict’ door is gedrongen in de verhoudingen in Nederland, in joden versus joden, joden versus moslims. Het gaat over zionisme, en waarom kritiek daarop geen antisemitisme is, het gaat er over dat we werkelijk antisemitisme wel degelijk serieus moeten nemen, het gaat er over dat we weinig kans maken om een eind te maken aan antisemitisme als we dat niet ook doen met islamofobie, het gaat over met twee maten meten in Nederland. En meer.
Wie wil weten wat er echt achter de enorme weerstanden zit tegen een Kristallnachtherdenking die niet alleen terug wil kijken maar ook naar wat er nu gebeurt moet dit boek lezen.