Nieuwjaarsborrel EAJG en SIVMO

EAJGklein(1of 1)

Niet dat we er zo vrolijk van werden. De nieuwjaarsborrel van EAJG – Een Ander Joods Geluid en SIVMO – Steuncomité Israëlische Vredes- en Mensenrechtenorganisaties met speeches van de respectievelijke voorzitters, Jaap Hamburger en Gied ten Berge die weinig reden gaven tot vreugde en optimisme. Het gaat met Israël voornamelijk steeds slechter. Geen enkele oplossing in zicht. In Israël heeft praktisch niemand het meer over de bezetting. Jan van der Putten vrolijkte ons op met een samenvatting van zijn nieuwe boek, een thriller genaamd Operatie Menora, een verhaal dat zo onwaarschijnlijk is dat het waar gebeurd moet zijn.

EAJGklein(2of 1)

EAJGklein(3of 1)

EAJGklein(7of 1)

EAJGklein(4of 1)

EAJGklein(5of 1)

EAJGklein(6of 1)

Zo viel er gelukkig nog wat te lachen, en het eten was weer heerlijk en de mensen uitermate aangenaam gezelschap. Dat wel.

EAJGklein(8of 1)

EAJGklein(9of 1)

EAJGklein(10of 1)

EAJGklein(11of 1)

EAJGklein(12of 1)

EAJGklein(13of 1)