Rafah (3)

Bericht van Joes:

Ondanks alle ellende daar toch nog een teken van leven.
Ik heb Khaled net gebeld en hij was erg aangeslagen. Ze hebben nu al ruim 50 patiënten met amputaties gemeld gekregen uit de wijk Al Zeitoun, de wijk aan de rand van Gazastad waar eind vorige week is huisgehouden. Het schijnt te liggen aan het soort munitie dat de Israëli’s gebruiken.
Verder is Rafah een ware hel. Vanmorgen zijn weer 7 mensen doodgeschoten, waaronder een vader met zijn 2 zonen die het dak van hun huis waren opgegaan om water uit de tank op het dak te halen. Ze hadden 4 dagen geen water gehad…
Het zuidteam heeft tot nu toe geen schade ondervonden, zij en hun families zijn nog gezond en hun huizen staan nog.
Wie kan die gekken daar toch stoppen met dat gemoord???

10 gedachten over “Rafah (3)

  1. ‘Ze’ jagen nu op op mannen van zestien jaar en ouder. En nog zou de vergelijking mank gaan? Nee, Israel bedient zich in de bezette gebieden van niets minder dan Nazi-methoden. En wederom staat Europa langs de kantlijn en kijkt toe. Wie had ooit gedacht dat de geschiedenis zich op deze manier zou herhalen.

    Stop de Holocaust, stop Israel.

  2. Boycotacties voor produkten van en naar Israel? http://www.optin.nl/
    Vakbondstaking van het europees militair personeel? Solidariteits akties in het onderwijs ? Lik op stuk en de Israelische Ambassade met al zijn tunnels, voelsprieten en supergeheime afluisterprakijk platleggen met de bulldozer?
    http://www.debka.com/index.php
    http://www.hiram.nl/ipsedixit/artikel/400/

    Stopzetten van elke subsidie aan het CIDI?
    ..”Het werk van CIDI wordt mogelijk gemaakt door de Vrienden van CIDI. Voor 50 Euro per jaar (fiscaal aftrekbaar) kunt u ook Vriend van CIDI worden.” http://www.cidi.nl/

    Het Zionisme als terreurleer a la “Mein Kampf” onwettig en illegaal verklaren?
    http://www.battl.nl/
    http://www.roodkoper.nl/

    Alles is al geprobeerd, men weet genoeg, men bemoeit zich nergens mee, men doolt maar rond als gijzelaars in dit sterfhuis van de burgerlijke democratie.

  3. Pingback: Weblog Theo Cornelissen

  4. Zaterdag 22 april is er een demonstratie in Den Haag om de kamerleden op te roepen tot actie richting regering.
    Plaats:Plein
    Tijd:12-13 uur.
    Kom allemaal

  5. Beste mensen,
    We kunnen helaas heel weinig doen. Misschien is het beste wat we kunnen doen, de kranten bestoken met brieven en ik bedacht gisteren dat het handig is als we een gezamenlijke brief ondertekenen (namens stichting Kifaia??) waarin we minister Bot vragen om actie!

  6. Beste Imad,

    Namens de stichting Kifaia is er vandaag een brief uitgegaan naar alle landelijke dagbladen, waarin het kabinet gevraagd wordt een keihard protest naar Israel af te geven.
    Je bent dus op je wenken bediend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *