Een Ander Nederland

Een ander Nederland
1 mei. Debat met de initiatiefnemers van Een ander Nederland, een achttal Eerste- en Tweede Kamerleden die nauwere samenwerking bepleiten tussen PvdA, GroenLinks en de SP. Met o.a. Adri Duivesteijn, Leo Platvoet en Tiny Kox. ‘Wij willen een ander Nederland, waar niet de behoudzucht regeert, maar de nieuwsgierigheid. Niet alleen de keuzevrijheid, maar ook de solidariteit’. Zie verder www.eenandernederland.nl
Aanvang: 20:00
Plaats: De Balie, Amsterdam

2 gedachten over “Een Ander Nederland

  1. Hoi Anja,

    Wederom een goed initiatief, dat ik van harte onderteken. Zolang ik iets kan doen, al was het maar het ondertekenen van iets, blijf ik hoop koesteren dat het weer goed komt met Nederland.
    Ministers die met oorlog dreigen, als we niet voor de Europese Grondwet stemmen. Ministers die koste wat kost geen Generaal Pardon willen verschaffen. Ministers die roepen om loonmatiging. Ministers die in de stellige overtuiging zijn dat er een grootscheepse Jihaad ophanden is. Partijen die zwarte pieten uitdelen na het (voor de zoveelste keer) verliezen van de kroonjuwelen. Kamerleden die artikel 1 van de grondwet niet respecteren. Deprimerend. Blij dat ik wat kan doen.

Reacties zijn gesloten.