Nieuwkomers

Ik leg het nog een keertje uit voor de mensen die nieuw zijn op dit weblog. Sinds er een nieuw systeem is ingevoerd gebeurt er iets merkwaardigs waar ik ook niets aan kan doen: je tikt een commentaar in. Dan komt het zo te zien op het weblog te staan. En dan verdwijnt het weer. Dan lijkt het dus of er hier iemand achter de knoppen zit om de commentaren meteen te verwijderen, maar zo is het dus niet. Alle commentaren verdwijnen vanzelf eerst naar de wachtstand. Dan selecteer ik, minimaal twee keer per dag. De geijkte tirades hoe erg moslims zijn komen er niet op, broodje aap verhalen niet, en de eens in de zoveel tijd herhaalde klacht dat ik hier censuur pleeg en alleen maar commentaar toelaat dat in mijn eigen straatje past ook niet. Een weblog is een persoonlijk dagboek, ik maak zelf de keuze wat ik de moeite waard vind en welke bijdragen een discussie verder helpen en welke niet.
Uiteraard is niet iedereen het daar mee eens, maar dat hoeft ook niet.
Die gaat dan naar een andere site of begint er zelf een waar hij/zij net als ik zelf de spelregels vast kan stellen.
Met vriendelijks
Anja

2 gedachten over “Nieuwkomers

  1. Anja,

    Blijven alle weblog-onderwerpen en de reacties in je archief staan. Of kieper je om de zoveel tijd leeg?

    Wat een rijkdom.

    Kees

  2. Alles blijft in principe staan. Ik moet alleen weer eens een paar ‘leeswijzers’ maken, zodat op bepaalde thema’s terug te vinden is wat er al staat.

Reacties zijn gesloten.