Peace, propaganda and the promised land

Clara vond deze documentaire. Thea had hem ook al een keer ingestuurd. Steengoed en als ik het mag zeggen verplichte kost, als achtergrond bij de onderwerpen op dit weblog. Het laat zien waar de bezetting over gaat, en hoe die stelselmatig wordt weggelaten, met name in de Amerikaanse media. Erg goede commentatoren: Robert Fisk, Gila Svirsky van de Israelische vrouwenbeweging die nu hoort bij het standvastige maar kleine kritische kamp in Israel, Naom Chomski en anderen. Absoluut bekijken. (Had ik die eerder gezien dan had ik er zo bij aan kunnen haken bij mijn verhaal over de propaganda-oorlog, veel van wat ik zelf bij elkaar geharkt had wordt hier al systematisch uit de doeken gedaan)

http://video.google.nl/videoplay?docid=-7828123714384920696&q=propaganda+israel

4 gedachten over “Peace, propaganda and the promised land

  1. Hallo.
    Ik had deze video bij mijn favorieten gezet, om hem later nog eens te kunnen zien. Nu krijg ik een boodschap van Google: deze video is nog niet beschikbaar. Bij ALLE link naar deze video, die ik kon vinden, verschijnt nu hetzelfde bericht. Wordt deze video geblokkerd door Google? Is dit het nieuwste staaltje van cencuur????? Graag zie ik een commentaar tegemoet. En hopenlijk een link naar de video, die nog wel werkt.
    Groet, Ben

  2. Hallo.
    Kan iemand een andere link geven naar Peace, propaganda and the promised land? Ik heb me rot gezocht, maar kan nergens iets vinden. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *