Voor nieuwkomelingen

Voor wie nieuw is op dit weblog:

1. Als je een reactie intikt lijkt het meteen op het weblog te staan. Dat is niet zo. Tot ik heb gemodereerd en besloten welke bijdragen er wel en welke er niet op het weblog komen is het alleen voor mij en de inzender te lezen.

2. Bij nieuwkomers zal ik meestal een eerste keer uitleggen waarom als ik een bijdrage niet opneem. Bijvoorbeeld omdat ik geen complete artikelen van derden als reactie opneem, tenzij ik ze interessant genoeg vind om als ‘hoofdartikel’ geplaatst te worden. Maar als de inzender geen geldig emailadres heeft opgegeven (alleen door mij en de webmaster te lezen) dan gaat dat dus niet door. Een geldig emailadres is verplicht.

En lees even de spelregels, als je dat nog niet gedaan had.

En ook nog even dit: de spelregels zijn een huishoudelijke mededeling, geen discussiestuk.

4 gedachten over “Voor nieuwkomelingen

  1. Beste Anja,

    Ik heb een opmerking over uw artikel over Moskee Badr. Hierin spelt u namelijk mijn naam verkeerd: Mohammed Bouchata. Mijn naam is Mohammed Benbouchta. Ik zou het zeer op prijsstellen als u dit zou willen wijzigen. En trouwens, leuke artikel hoor!

  2. Hallo Anja,
    Wij zijn twee scholieren die een essay moeten schrijven over vrouwenemancipatie in China. We kwamen uw naam meerdere malen tegen op Internet en vroegen ons af of u ons hier wat meer informatie over zou kunnen geven. Zo zouden we bijvoorbeeld willen weten hoe ver ze daar al zijn met vrouwenemancipatie en hoe deze dan op gang is gekomen. We hopen dat u ons hierbij kan helpen.
    Groeten,
    Jordi en Larissa

  3. Hallo,
    door een zoekmachine kwam ik uit op het berichtje van Jordi en Larissa. Ik moet samen met een vriendin ook een werkstuk maken over emancipatie in china. daarom had ik dezelfde vraag als hun. (informatie, ontwikkeling, voortgang) etc.
    Groetjes Joyce

  4. Ik ben al sinds 1980 niet meer in China geweest, geachte dames, dus ik kan er niet veel meer over vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *