Dagboek 16 november 2007

Er ligt nog van alles half af te wachten op een plekje op dit weblog.
Ik moet dringend wat schrijven over de aanstaande topconferentie in Annapolis, die de misleidende titel ‘vredesoverleg’ meekrijgt. Maar ik ben alweer de hort op, deze keer naar Londen voor een grote conferentie over de ‘een-staats-oplossing’, waar ik oude bekenden tegen ga komen als Ilan Pappé, en mensen ga ontmoeten die ik alleen van hun boeken en artikelen ken.

Het wordt dus weer het bekende recept als ik weg ben: het hangt er een beetje van af of ik de toegang heb tot een goede computer (met mijn nieuwe Macje ben ik nog niet zover dat ik daar al draadloos op kan werken in het buitenland) of ik meteen berichten op dit weblog kan zetten, en hoeveel tijd ik heb om reacties te verwerken. Maar ik kom vast weer met verhalen en foto’s terug. Graag even geduld!

Een gedachte over “Dagboek 16 november 2007

  1. Mijn rede om u te lezen. Mensen die ik alleen van boeken ken. Vragen tussen Bergen/Castricum antwoorden tussen Volterra/Londen.

Reacties zijn gesloten.