Dagboek 31 december 2007

Koffer gepakt met computeronderdelen, veel chocola, kaarsen en warme kleren. Ik ga weer naar Gaza, voor de ploeg uit, om een paar dagen bij mijn Palestijnse familietje te zijn. Vannacht, als 2007 definitief tot het verleden hoort, zit ik zonder oliebollen en champagne tussen andere knallen. Als het goed is laat ik gauw weer van me horen.

7 gedachten over “Dagboek 31 december 2007

 1. dag Anja,
  ik wil je veel plezier wensen bij jouw familie hoewel dat ongelooflijk suf klinkt. Ik benijd je niet.

  Via deze weg wil ik je ook een gelukkig nieuw jaar wensen en dat 2008 eens een jaar wordt waar we echt blij van worden.
  Ik heb je al een paar keer gemaild. je hebt het ongelooflijk druk (uiteraard) of mijn mails komen niet aan. Daarom op deze wijze mijn nieuwjaarsgroeten. ik ben erg blij dat ik je heb mogen leren kennen dit jaar en ik hoop je in het nieuwe jaar te treffen! Ik wil als palestijnse nederlander een bijdrage leveren om wat van die schrijnende situatie daar te kunnen verlichten. Ik zou het fijn vinden om daar met je over te kunnen praten.

  laat me weten of mijn mails inderdaad niet aankomen. wellicht kunnen we dan bellen of zo?

  Voor nu: pas goed op jezelf en geniet van je familie!

  warme groeten,
  Sahar

 2. Dank allemaal en jullie ook een goed, een beter nieuw jaar.
  Sahar, ik geloof niet dat ik mail van je heb ontvangen. Ik mail jou, als ik weer terug ben! We houden kontakt.

 3. Anja,
  Ook van mij de allerbeste wensen voor 2008 voor jou, je familie vrienden en bekenden en iedereen daar in Gaza. Wens ze veel sterkte van mij en verder hoop ik dat je een goede tijd hebt

Reacties zijn gesloten.