Huishouden (10)

kobus-1.jpg

AAAAAAAAAAAAAARRRRGGGGGG!!!!!

EEFEDUEEEPOES
UADERIESEIRORDSUKDIIRKOUSPOES

AAAAAAAAAAAARRRRR!!!!!!

vertaald; had josephine net een toetsenbord geruineerd door er koffie over te gooien, gooit dat andere beest vannacht een vaas met bloemen om – toegegeven, zijn waterbakje was leeg – nieuwe toetsenbord ook naar god. rotbeesten. terroristen. en moet je nou die kobus onschuldig zien liggen met zijn pens vol water. moet ik kiezen; toetsenbord zonder hoofdletters, toetsenbord dat helemaal van streek is of alweer de toetsenbordenboer voor een nieuwe.

AAAAAARRRRRGGGHH

19 gedachten over “Huishouden (10)

 1. Nou, zo te zien is er niets aan de hand.
  Ik zie hoofdletters en kleine letters.

  Oplossing: Probeer eens slimmer te zijn dan je katten.

  Groet,
  Gerrie

 2. Goed laten drogen Anja, dan zou ie het toch weer moeten doen. Hier gaat er ook regelmatig een kop(je) thee overheen, meestal zonder dat er een kat in de buurt is 🙂

 3. Vergeet het maar Gerrie, tegen die gluiptijgers legt de mensheid het iedere keer af!

 4. Dat dee ik dus met twee stukkende toetsenborden, Gerrie. De ene dee hoofdletters maar sloeg er gezellig steeds een paar over en in spaties had ie ook geen zin meer, en die andere dee nog gewoon tekst maar geen hoofdletters.

  Nee, met een Mac-toetsenbord krijg je het vocht er niet meer uit, zei de ene toetsenbordenboer. Ze vonden het wel gezellig dat ik er weer was. En moesten lachen toen ik alweer een toetsenbord bestelde. De kat weer zeker? De andere kat, zei ik somber. En hoeveel heeft u er? Twee maar, zei ik. Nou, dat scheelt dan toch al gauw weer een toetsenbord per jaar zei de andere toetsenbordenboer.

  Educatieve lezing gekregen over de combi kat + nat + electronica. Gaat niet goed samen. Dus of de poezen weg of minstens opsluiten in de badkamer, of niks geen kopjes thee en bloemen op de schrijftafel, dan wel terug naar zo’n ouwe schrijfmachine waar je op moet rammen, en die je desnoods buiten in de regen kunt zetten met de poezen er bovenop.

  Zonnig riepen ze ‘tot volgende week’, toen ik had betaald.

  Slimmer dan mijn katten? TERRORISTEN ZIJN HET.

 5. Met slimmer dan je katten te zijn bedoelde ik, precies zoals je nu zelf al schrijft: niks geen kopjes thee en bloemen op de schrijftafel.
  De drinkbakjes gevuld houden etc.etc.
  Dan ben je ze een stap voor.

  De foto van “mijn” rooie Ollebol hierboven is trouwens prachtig.
  De afgelopen weken heeft hij regelmatig samen met een eenden kuiken tussen zijn poten in zijn mand gelegen. Trots alsof hij de vader was.
  Prachtig om te zien!
  Moeder eend is vorigjaar in mijn hand geboren (het ei gebroed in een oude electrische deken)

  Groet,
  Gerrie

 6. Ja nee ja nee, Gerrie, ALS ik er altijd op lette dat de drinkbakjes niet leeg waren en ALS ik nooit meer thee of koffie dronk tijdens het werken aan de PC en ALS ik geen bloemen had op de schrijftafel, en ALS ik er aan dacht om het toetsenbord als ik niet werk steeds maar op te ruimen, en ALS ik overal aan dacht ja dan was mijn leven natuurlijk helemaal perfect op orde. Hoewel ik dan niet meer weet wanneer ik nog leven moet, als ik steeds maar bezig ben om overal aan te denken – terwijl er al zoveel is om steeds maar aan de denken – sjeez.

  Dat superafwasbare toetsenbord lijkt me wel wat voor mij, Clara. Doen ik als deze ook weer naar zijn mallemoer is geholpen, want toch met een maandje of zo wel gepiept moet zijn mijn poezen kennende die altijd weer iets verzinnen waar ik nog niet op was gekomen, qua vernieling.

 7. Zeker weten je bent geen Ezel Anja. Die struikelen niet twee keer over dezelfde steen, maar jij wel! Voorkomen is beter dan genezen is ook zo spreekwoord. Dus geen natte dingen bij je PC scheelt een hoop ergenis.

 8. Nou Harry, Je hebt geschreven wat ik vanaf het begin al dacht!
  Anja er zijn werkelijk, soms van die kleine, dingen waarover je nou eens niet hoeft na te denken.
  Dingen die je gewoon doet omdat het een een logisch gevolg is van het ander.

  Bezig aan het derde toetsenbord in enkele weken tijd, gewoon weggegooid geld.
  Ik kan me indenken dat die toetsenbordenboeren plezier in je hebben.
  Als je teveel geld heb geef het dan maar aan mij dan boek ik het wel weer door naar Kifaia.
  Ik had je werkelijk wijzer gedacht.

  Groet,
  Gerrie

 9. Nou nee, liever niet ook nergens voor nodig, maar wees eens eerlijk heb je jezelf niet een beetje voor joker gezet?

  Je kunt dan toch verwachten dat je dit soort reacties krijgt.
  Mijn kat heeft ook weleens een kop koffie over het toetsenbord gegooid.
  Sindsdien pas ik er wel voor op dat dat niet nog een keer gebeurt, aldoende leert men!

  Groet,(en zonder te katten van harte gemeend)
  Gerrie

 10. Jullie kunnen de drinkbankjes gevuld houden wat je wilt, maar bloemenwater is gewoon lekkerder, vooral als het niet te vers meer is. Bovendien is het héél leuk om met poezelige klauwtjes naar allerhande flora uit te halen. Tip: droogbloemen, die ritselen zo spannend. Levert mij ook geen nat pak op.

 11. zucht. haal met een haaknaald voorzichtig alle keycaps er af. leg de boel op zijn kop, vind alle schroefjes en maak het toetsenbord open. voorzichtig kabeltjes en andere electronica losmaken. als het suikerig spul is wat er over ging (fris is een killer) gewoon onder de lauwe douche doen. en daarna afdrogen en laten uitdrogen. voorzichtig weer in elkaar, voorzichtig de keycaps er weer op. in je computer en testen maar. werkt bijna altijd.

 12. Ja, Gerrie, ik kan met zulke stukjes verwachten dat er wel weer iemand is die me nog even moet vertellen hoe stom het is als je ene kat een kop koffie over je toetsenbord gooit dat de andere kant vervolgens een bloemenvaas omkiepert, maar ik verwacht zo’n licht rancuneuze opmerking of ik te veel geld heb niet van jou.

  Dubbel zucht, Ruurd. Het is roerend hoeveel adviezen ik krijg als ik het over de wederwaardigheden in mijn huishouden heb, maar je hoeft met een mac toetsenbord niks te proberen met haaknaalden en er zitten ook geen schroefjes waarmee je het uit elkaar kunt halen – allemaal helemaal dichtgekit – alleen niet waterdicht. Dank je wel.

  Ja, kater van Ruben, Kobus vindt vuil bloemenwater lekkerder, maar Josephine heeft haar water het liefst vers uit de kraan.

 13. Ja enig, dingen uit elkaar halen ‘for the fun of it’. Ik denk dat het niet mijn hobby gaat worden.

 14. nou ja ach als je de poezen er van kan overtuigen geen hobby te maken van het vernielen van toetsenborden… 😉

Reacties zijn gesloten.