Eén gedachte over “65 moet 65 blijven

  1. Ondanks dat het mij niet deert ga ik de straat op en ageer op alle mogelijke manieren tegen de verhoging van de AOW leeftijd.

    Onderstaande stond 15 okt in het AD, mijn werkgever is PCM

    De AOW naar 67 jaar vraagt een lezer zich af waar is de arbeidsvreugd gebleven, nou hoor Je dat wel vaker. Waar is ie dan, het is er uit geramd in dit neoliberaletijdperk zijn we bijna De paria gewordende zijn mensen die nu 65 gaan worden met een arbeidsverleden van 50 Jaar of meer. De ene fusie na de andere overlevend, met veel winst voor aandeelhouders,
    Managers en leidinggevende. VUT ontstolen, WAO afgebroken, AOW voor partner gestolen, Zelf was ik werkzaam bij Wegener, maar van Houten naar Den Haag nu dus PCM en misschien weer je Baan op de tocht? Ook in een dergelijk bedrijf moet je weer aanpassen en als dat lukt dan blijkt dat je Niet functioneert na 20 jaar en probeert men je te degraderen. Als de baas maar scoort met Lagere kosten dan is het goed. Het beleid in bedrijven zwalkt van links naar rechts en werknemers die het niet aankunnen worden weggezet. In Frankrijk bij een telecombedrijf had het destrateuze gevolgen. Werknemers zijn niets meer dan een economisch verlengstuk Van het machinepark en worden gelezen als geld. Uitzendkrachten zijn voordeliger niet voor De persoon zelf, hij is ook onderdeel van de uitbuitmaatschappij. Koppelbazen waren Verboden, maar uitzendbureaus zijn gelegaliseerde koppelbazen. Veel ouderen zien werken Op deze manier niet meer zitten opstappen? Niemand wil je na 52 jaar en vaak eerder stoppen Is financieel voor gewone man onbetaalbaar doorgaan tot we het loodje leggen is het voordeligst Voor Donner en zijn medestanders. De elite zoals Donner deert het niet geweldig inkomen En altijd ergens voor gevraagd worden zij slijten niet van zwaar werk of ploegendienst en zien arbeiders als een soort gebruiksvoorwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *