Herhalingsoefening spelregels

Er zijn hier ondertussen al zoveel mensen langs geweest, dat ik dacht dat het niet meer hoefde. Uitleggen hoe het toegaat op dit weblog. Maar okee, we doen het nog een keer.

Dit is geen open forum. Dit is mijn persoonlijke weblog, en ik heb zo mijn redenen om niet alle reacties op te nemen. Dat doet overigens ondertussen geen enkele website of blog meer, maar inderdaad, ik hoor bij de topklasse qua streng. Dus geen gescheld, niet spelen op de persoon, niet komen kiften, geen wat je zegt ben je zelluf, niet herhalen wat er al staat, niet nog eens een keer komen vertellen wat er al honderd keer is verteld, niet proberen mijn weblog te gebruiken voor je eigen doeleinden – enzovoorts. Zachtjes dreigen dat je nooit meer op de SP stemt als je je zin niet krijgt helpt ook al niet, want je stemde al niet op de SP. En wie echt vervelend wordt gaat er helemaal af en hoeft niet meer terug te komen.

Voor de luitjes die hun reactie graag beginnen met ‘ik ben benieuwd hoe lang je dit laat staan’ heb ik een teleurstelling. Het staat er namelijk niet op. Geen seconde. Het werkt namelijk zo: als je je reactie opstuurt is die te lezen voor jou en voor mij en voor niemand anders. Tot ik besluit of ik je reactie doorsluis, dan wel niet. Dat merk je vanzelf. En reacties waarin al staat ‘ik ben benieuwd hoe lang je dit laat staan’ maken errug weinig kans en dat wist je natuurlijk zelf al.

Wie het nog even op een rijtje wil: hier de spelregels.

En dit nog even: dit is een huishoudelijke mededeling en niet bedoeld voor discussie. Tenzij je echte vragen hebt. Dan krijg je antwoord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *