Vandaag

(In de haast, al bijna op weg naar trein, dit stukje opgeslagen in ‘bewaar’ in plaats van op ‘publiceer’ te klikken. Nou ja.)

Dinsdag, dus Den Haag. En even geen tijd om een stukje te schrijven, en te kiezen: ga ik het hebben over de noodopvang voor afgewezen asielzoekers, nu de rechtbank opnieuw heeft besloten dat kwetsbare mensen (waaronder altijd kinderen) niet mogen worden ‘geklinkerd’? Of zal ik het toch maar hebben over de uitzending van Zembla over Wilders, die ik zowaar heb gezien en waar nu plotsklaps een ophefje over is, zeker nu het niet de rechtse kant is die volautomatisch ‘demonisering’ roept maar Femke Halsema die twittert dat ze vindt dat Zembla heel verkeerd was – en ik moet dringend weer eens wat over de gebeurtenissen in Palestina/Israël hebben, en wat hadden we nog meer?

Ik ga eerst maar eens naar Den Haag. Wat Zembla betreft, Francisco van Jole heeft er ook al een stuk over geschreven – op Joop. Hier.
Daar wordt ook nog doorgediscussieerd over de Shock Doctrine. Voor de actualiteit van Palestina/Israël verwijs ik door naar Abu Pessoptimist, hier.

Ik ga het volk vertegenwoordigen. Henk, zeg maar, al heeft die smiecht mij laten zitten voor Ingrid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *