5 gedachten over “Wanna dance?

  1. Heerlijk, Christine. Ik herinner me het enorme enthousiasme van de jongengeren in Khan Younis die dabka leerden – in 1994, voor die tijd was het verboden om dabka te dansen door de Israeli’s.
    Je ziet wel bij de flashmobs dat het voor de westerlingen niet zo makkelijk is – ziet er heel eenvoudig uit, stapje stapje, maar ik weet dat het niet zo simpel is om lekker in dat ritme te komen – alleen ons Kris heeft het in haar bloed zitten.

  2. Ja toch, Trees? Ik probeer erg op mijn weblog ook af en toe wat goed nieuws te zetten, om bij jou en mij de moed er een beetje in te houden. Dat filmpje dat Christine hierboven heeft doorgelinkt is ook heerlijk.

  3. Haha, Anja! De reactie van een vriend uit Ramallah was: you guys are crap! Iets meer dan 5 minuten om te oefenen lijkt me wel wenselijk, ja…

Reacties zijn gesloten.