Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

donderdag 9 augustus 2012

Bericht van de nieuwe minister van Buitenlandse Zaken

Categorie: Nederland,Partij om 10.10 uur

De Elsevier-lezertjes slapen er niet van: de SP de grootste! Help! Straks zijn we hier zo’n grauwe communistische staat! Of komt stiekeme Mao-aanhanger Roemer aan de macht! Nog erger: dit Elsevier-lezertje heeft nachtmerries:

“Anja van Meulenbelt wordt dan minister van buitenlandse zaken! Jan Marijnissen de touwtjestrekker annex souffleur voor Roemer en Harrie van Bommel wordt minister van economische zaken. Die laatste zorgt dan heel erg goed voor de Hamas economie.
Maar het spookbeeld dat van Meulenbelt minister wordt maalt door mijn hoofd. Gebeurt dit dan emigreer ik zo snel als mogelijk. Dag dom Nederland…”

Ik oefen alvast voor mijn nieuwe functie. Mochten de media bij mij langskomen om te vragen of ik al ben gepolst, dan zeg ik bescheiden: “Geen commentaar”.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

64 queries. 0,233 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie