Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

zaterdag 24 november 2012

Het vermoeden uitgezonden

Categorie: Nederland,Palestina/Israël om 12.32 uur

Kijk, dat is nog wat anders dan Pauw en Witteman!

Vanochtend keek ik zelf ook maar eens naar het interview dat Annemiek Schrijver met mij hield in de serie van de IKON, Het Vermoeden. Wat een verschil, om gewoon mijn verhaal te mogen vertellen, en niet ingeklemd tussen Hema en Beethoven een paar minuten te hebben om te moeten antwoorden op de suggestieve vragen van Jeroen Pauw, over Palestijnen die hun eigen mensen als menselijk schild gebruiken enzo, want dat had Pauw vernomen, jawel.

Dus wie wil weten hoe het ook kan, kijk hier.

Hier een kleine reportage hoe het was, tijdens de opnamen die al veel eerder waren gemaakt.

Een reactie:

respect, herkenning en bezinning
bedankt anja,
zomaar op een zaterdagmorgen getuige te mogen zijn van uw prachtige verhaal, waarin ik zoveel herken en waar deze wereld doof voor is. Uw persoonlijke verhaal verweven met het verhaal van de onherbergzame wereld, zowel voor de gehele mensheid als voor ons als persoon. Ben hierdooraan het denken gezet en voel mij bevestigd in mijn visie. Dank en het ga u heel goed.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

64 queries. 0,291 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie