Sybren Polet

Gisteren naar het maandelijke café van De Nieuwe Liefde geweest, met deze keer veel dichters in het programma. onder wie de inmiddels oude dichter Sybren Polet, die ik heel vroeger ook al eens hoorde. Mooie avond.

Ik ben de foto’s aan het uitzoeken en verwerken, binnenkort zal ik eens een kleine reportage op mijn weblog zetten van wat er allemaal gebeurt in De Nieuwe Liefde, want ze hebben hele interessante programma’s. (Kijk hier.) Maar deze foto alvast, omdat ik er zo gelukkig mee ben. Ik was gewaarschuwd, je mag wel fotograferen, maar wees een beetje voorzichtig met Polet, hij is al oud, misschien stoort het hem te veel. Dus ik heel voorzichtig. Maar toen, achteraf, op de gang. Yes! En kijk: deze foto. Die vitaliteit die uit de ogen spat. En ik heel gelukkig, dat ik die flits van intens leven in de ogen van een oude dichter net te pakken heb gekregen.