Anja Meulenbelt

Anja Meulenbelt
:: Weblog

donderdag 20 juni 2013

Die Wand

Categorie: Algemeen om 8.54 uur

Prachtige indringende film – ik raak de beelden nog niet kwijt.

Denk je in: plotseling blijk je alleen op de wereld te zijn, om een raadselachtige reden is er een onzichtbare muur tussen jou en de rest van de mensheid, je ziet nog mensen door die muur heen maar de tijd lijkt stilgestaan, ze bewegen niet meer. Maar in de cocon waarin je leeft, in de film is dat een jachthut tussen de Oostenrijkse bergen, ben je alleen. Met een hond. Dan een kat en een koe. En dan? Hoe overleef je, wil je overleven? Ga kijken.

Geen reacties

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

62 queries. 0,379 seconds. Powered by WordPress

Creative Commons Licentie