Nieuwe stelling

Van Herman heb ik nu genoeg met mezelf zitten spelen op mijn weblog en moet ik nu weer aan de plicht. Een nieuwe stelling voor ga in discussie met kamerleden. Want er komen 8000 mensen per dag langs.
Waarom stuur je die niet door naar mijn weblog, vroeg ik.
Maar dat vindt Herman niet een goed idee.
Dus hier komt de stelling, en daarna komt Herman.

“Moeten we langer blijven werken? Aan de ene kant: waarom zou ons werkende leven met 65 ophouden? Veel mensen zijn dan nog fit en hebben er wel zin in. Aan de andere kant: voor veel ouderen is er niet veel te halen op de arbeidsmarkt. Er zijn ook mensen die blij zijn dat ze niet meer hoeven. Wat vindt jij? (En als je wilt, vertel hoe oud je bent.)”
(Niet hier op reageren aub. Ga naar zie hierboven)

Herman

Herman is met Ineke. Die zit er naast.

3 gedachten over “Nieuwe stelling

  1. Ik zag zojuist Herman… Hij kwam de trap af. Ik heb hem gelijk weer achter zijn computer gestuurd: hij moest maar even gaan kijken naar je weblog…

  2. Hoi Anja,
    De reden dat deze regering wil dat we tot na ons 65e blijven doorwerken zit enkel en alleen in het feit dat de pensioenen onbetaalbaar worden. Niet omdat het leuk is of dat we nog fit zijn. Dat zal ze eerlijk gezegd een worst wezen. Ik snap echter niet waarom deze regering niet meer werk maakt van een grotere arbeidsparticipatie van vrouwen i.p.v. de ouderen hiervoor op te laten draaien. Meer parttime banen, schoolgaande kinderen in een continue rooster van 8.15-14.15 ..ik noem maar een zijstraat. (Ik ben vrouw en 40 jaar)

  3. Hallo Alie,
    Ik vind je bijdrage belangrijk voor de discussie, dus ik ben zo brutaal geweest om die ook te plaatsen bij ‘ga in discussie met kamerleden’.
    Groet van Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *