4 gedachten over “Voor het raam (poezeporno 4)

  1. Prachtige foto, Anja! Blij te zien dat die twee poezen van jou nu de beste maatjes zijn van elkaar en samen liggen te zonnen. Dat was in het begin wel even anders, maar je ziet het: ze passen zich uiteindelijk aan elkaar aan.

    Vanavond ook netwerk gezien? Aan het woord Israelische gevechtspiloten. Ik vond het interview met die piloot, die in zijn dagelijkse leven kinderarts was en ook Palestijnse zieke of gewonde kinderen hielp, wel indrukwekkend. Hoe kun je overdag (Palestijnse) kinderen helpen, genezen en redden en in diensttijd (onschuldige Palestijnse) mensen doden???

  2. Ha die Miriam,
    Nee dat zijn niet mijn poezen. Helaas zijn die van mij niet zo innig met elkaar. Josephine is erg goed met mij, maar niet met Kobus – ze kan zich als een jaloers secreet gedragen en ik moet dat manneke regelmatig in bescherming nemen als ze hem weer ergens van af wil meppen.
    Nee, netwerk niet gezien helaas. Ik weet het, er zijn meer mensen die in staat zijn om bevelen uit te voeren zonder tot zich door te laten dringen wat ze eigenlijk aan het doen zijn. Soms storten die later nog eens in, maar ja, dan is de schade al aangericht.

  3. Gelijk mijn twee harige spinnende tochtstrippen in het middagzonnetje achter dubbel glas. Met een oog loom geopend laten zij minzaam hun groeten overbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *