Metaxa en Dorus

Op bezoek bij Metaxa en Dorus. Ik moest een paar officiële portretten van ze maken voor de verkiezingscampagne van de Partij van Staartigen (de PS) Dat is nog niet zo eenvoudig. Ze hebben nog niet zoveel politiek besef en willen niet stilzitten. Dus dit waren de eerste resultaten:

Staart

Deel van Dorus

Deel van Metaxa

Eén gedachte over “Metaxa en Dorus

  1. Dag Anja,
    Dorus en Metaxa zijn nogal beweeglijk, nog jong en speels en daar erg druk mee, maar ze hadden wel eventjes tijd mogen maken om hun snoet te laten vastleggen. Een puntje van een staart, een half gezichtje en een ongeïnteresseerde geeuw is toch écht te mager als je je serieus aanmeldt voor een partij én als posterpoes.
    Ik zal vanavond eens gezellig met ze gaan zitten, niet alleen om te knuffelen, maar ook om ze eens te informeren wat een politieke partij is en wat er dan minstens van je verwacht wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *