Even voorstellen: Bobje

Bobje de feesthond deed mee aan quatorze juillet in Frankrijk.

Bob op 14 juli

Bobje woont samen met zijn mens, de cartooniste K. van E. te A. Bobje is natuurlijk een serieuze kandidaat voor de Partij der Staartigen, misschien als woordvoerder buitenland, aangezien de poezen geen Frans spreken, en alleen Turks en Grieks in het bestand hebben. Maar helaas is het hoofdbureau van de partij i.o. op het ogenblik met reces. Zeg maar zomerslaap. Ze liggen daar maar te ronken en te verharen, en komen alleen in beweging als ik naar de keuken ga. Er komt geen verstandig geluid meer uit. Dus of het nog wat wordt met die partij..

K. van E. te A. is weer een vriendin van Hannie Groenie, en zo kwam mijn weblog weer terecht op haar weblog. Met Hanneke was ik lang, lang geleden in Chengdu, in China, waar we een hotelkamer deelden. In Chengdu hebben ze erge grote kakkerlakken. Zo’n erge grote kakkerlak zat op de rand van de WC bril toen Hanneke daar naar toe ging. Ik wist niet dat er zulke snerpende geluiden uit een mens konden komen. Ik dacht minstens dat ze dood ging.
Hanneke’s weblog is leuker en frivoler dan het mijne. Dus wie even een luchtje wil scheppen na bezoek aan mijn persoonlijke zomerschooltje gaat daar toch effe langs.

3 gedachten over “Even voorstellen: Bobje

  1. Lief, dat jullie (Hannie en Annie ;-)) naar elkaar linken. Leuke weblog ook, die van Hannie. Jammer dat zij geen commentaardingetje heeft, zoals Annie…

  2. Commentaardingetjes moet je geloof ik niet doen als je bekend bent van tévé. Kijk eens naar Jan M, die wordt af en toe ook bijkans bedolven.

    Blonde Annie (voor vrienden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *