al-Katta

Een vliegtuig van de Belgische luchtvaartmaatschappij SN Brussels heeft gisteren een noodlanding moeten maken vanwege een kat die tot in de cockpit wist te komen en er de co-piloot aanviel. Het toestel, dat van Brussel naar Wenen vloog, was twintig minuten onderweg toen de bemanning werd ingelicht over de ontsnapping van het huisdier uit zijn kooi.

Hoe dat kon gebeuren, is nog niet helemaal duidelijk. Eenmaal op vrije voeten wandelde het dier door het vliegtuig en glipte de cockpit in toen de piloten hun maaltijd kregen. Daar begon de kat zich nerveus en geïrriteerd te gedragen en krabde de arm van de co-piloot open. Uit voorzorg besloot de piloot om terug te keren naar de luchthaven.
Voor zover de berichtgeving
(Bron: www.dierenvrienden.net met dank aan Miriam van der Sangen)

De aanslag is opgeeist door de militante vleugel van Al-Katta
De Partij der Staartigen distantieert zich volledig van de aanslag en noemt het een zwarte dag voor de rechten der staartigen.
Josephine, voorzitter van de Eerste Kamer der Staarten Generaal: “we weten dat we worden gediscrimineerd, maar er zijn ook democratische middelen om voor onze rechten op te komen. En de media deugen niet. Je noemt een terrorist geen huisdier. Ik vind dit ronduit mensachtig.”
Kobus, lid: “Zo is dat. Josephine en ik zijn het niet altijd met elkaar eens, maar op dit punt moeten wij één lijn trekken. Wel een watje, die piloot. ”
Josephine: “Ons huismens is het trouwens ook met ons eens.”

5 gedachten over “al-Katta

  1. Die katten van mij waren niet voor de tv weg te slaan.
    Ik hoorde inderdaad iets over Al-katta Snorharenbrigade…
    Het schijnt dat ze iets wilden laten neerstorten op de Bonzofabriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *