12 gedachten over “Katholiek stapt naar rechter

  1. Waarschijnlijk was die man het ook waard om ‘onwaardig behandeld’ te worden? Seks hebben met een man (zelfs je eigen man) die je dat niet waard vindt, is een vorm van masochisme. Niet iedere vrouw of iedere man is masochist genoeg om ‘mishandeling binnen het huwelijk’ lekker te vinden. Kortom,de rechter oordeelde zich terecht onbevlekt ontvankelijk.

  2. De man doet zich er verstandig aan om te bekeren tot de Islam en een fundamentalistische moslim te worden; dan mag hij namelijk zijn vrouw slaan volgens Suna 4:34 en mag hij haar volgens 2:223 net zo vaak ‘nemen’ als hij maar wil. 😉

  3. hahaha

    Volgens mij is hij niet bekend met hoe hij zich zelf kan bevredigen. Anders had hij er nooit zo’n punt van gemaakt. ;-P

    Maar mischien heeft de krant of de man zelf verzwegen dat hij geen armen heeft. De echtgenote heeft in deze bij het weigeren van het hebben van sex wel een gemeen wapen in handen binnen een echtelijke strijd . ;-P

  4. Dit doet me denken aan een voorval een paar jaar terug, waar een gehandicapte man elke maand van de gemeente Tilburg een som geld kreeg om een prostituee te bezoeken. Het geld kwam uit de regeling bijzondere bijstand; hebben ze in Spanje niet zoiets? 😛

  5. Een sexstaking is ook wel leuk tegen dit kabinetsbeleid. Maar dan moeten we de vrouwen De Geus, Zalm, Balkenende enz. wel mee krijgen!

  6. hm… Renske

    geschiedenis…
    ik geloof een oorlog om athene…. de vrouwen grepen naar het middel “sexuele staking” om de mannen de oorlog te laten stoppen.

    ik ga het even opzoeken…

    ah.. het gaat zelfs over de vrouwen van beide partijen.

    Lysistrata

    The ancient world is gripped by a long and futile war. While the men of Athens fight in a foreign land, the women of Athens can take no more. In secret, they meet with the enemy women and form a pact. The battle moves into the bedroom. No sex for the men – unless the women get Peace.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Lysistrata

  7. @Greasle: dat was in een toneelstuk; niet in de gewone wereld. Griekse vrouwen hadden net zoveel macht daar en toen als uitgeprocedeerde asielzoekers hier en nu.

    @Renske: ik denk dat de vrouw van JP al jarenlang in sexstaking is. Met zo’n ‘menneke’ zou ik me daar in elk geval heel wat bij kunnen voorstellen.

  8. @ Cas: het klopt inderdaad dat (uitgeprocedeerde) asielzoekers hier bagger weinig macht/invloed hebben. Ik lees momenteel het verslag van een rechtszaak, waar een asielzoekersgezin een verblijfsvergunning wordt afgewezen. Maar ik schrik er gewoon van hoe vals het IND met deze mensen omgaat: het IND gebruikt drogredenering na drogredenering. Ook de rechter heeft trouwens nauwelijks oog voor deze mensen en volgt braaf het IND.

    Het is dan ook geen wonder dat het IND steeds vaker negatief in de publiciteit staat. Het Algemeen Dagblad van 17 september schreef:

    “Rotterdam – Asielzoekers in Nederland krijgen geen eerlijke behandeling doordat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) hen tijdens verhoren bewust in de war brengt. De IND-ambtenaren schrijven bovendien gekleurde en onvolledige rapporten, waardoor de kans aanzienlijk kleiner wordt dat een asielzoeker in Nederland mag blijven.”

  9. Er schiet me ineens een (goed) idee te binnen: Anja, zou jij misschien op deze weblog een onderwerp willen openen over het de asielprocedure en de IND?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *