Niet kapot te krijgen

“Neem de uitdaging aan!”

Vind jij ook dat het tijd wordt om een concrete bijdrage te leveren aan een beter leefklimaat in ons land? En wil jij je daar persoonlijk voor inzetten in je directe omgeving? Pak dan de kans aan om deel te nemen aan een speciale avond van de campagne Nederland. Niet kapot te krijgen op woensdag 27 april a.s. in Utrecht. Je krijgt daar volop inspiratie om een concrete actie te bedenken of geholpen te worden bij het ondernemen van een persoonlijke actie in je buurt, op je werk, op school of elders.

Met onze landelijke campagne Nederland. Niet kapot te krijgen roepen we iedere burger in Nederland op actief een nieuwe invulling te geven aan begrippen als leefbaarheid, veiligheid, verantwoordelijkheid en saamhorigheid. Een betere samenleving begint tenslotte bij jezelf! Al veel langer bestond er bij de initiatiefnemers van de campagne behoefte om hun kennis en ervaring voor dat doel in te zetten. De moord op Theo van Gogh was voor ons het laatste zetje om daadwerkelijk tot actie over te gaan.

De campagne is gestart op 30 december 2004 en inmiddels zijn er, dankzij tientallen advertenties, honderden radiospotjes en duizenden abri’s (buitenreclame) miljoenen mensen op de hoogte van deze oproep.

Het doel is bij veel mensen bekend; daadwerkelijk in actie komen is een ander verhaal. Wie A zegt moet ook B zeggen. Jan Andreae, één van de initiatiefnemers van Nederland. Niet kapot te krijgen en in het dagelijks leven motivational speaker, voegt de daad bij het woord. Hij leidt je deze avond, in het zoeken naar antwoorden op de volgende vragen:

Wat is mijn doel in deze samenleving?
Lever ik een bijdrage aan mijn leef- en werkomgeving?
Waar ben ik persoonlijk op uit in mijn leven?
Is mijn leven gebaseerd op kansen of op bedreigingen?
Wat voor wereld wil ik mijn kinderen of de generaties na ons nalaten?

Jan Andreae daagt je uit je te laten motiveren en inspireren, het heft in eigen hand te nemen en zelf een actieve rol te spelen in de positieve ontwikkeling van onze samenleving. Zijn indringende aanpak geeft nieuwe invalshoeken, maar ook nieuwe energie om echt in actie te komen en een bijdrage te leveren aan een beter Nederland.

“Neem de uitdaging aan!”

Neem vrienden, familie, relaties en collega’s mee en kom!

Woensdag 27 april om 19.30 uur

Muziekcentrum Vredenburg Utrecht

Inschrijven kan via: http://www.nederlandnietkapottekrijgen.nl/signup.

De toegang is gratis. Na inschrijving krijg je een toegangsbewijs toegestuurd.

Worden op deze manier alle problemen opgelost in een samenleving als de onze? Nee, maar tegelijkertijd moeten we onze eigen invloed en verantwoordelijkheid niet onderschatten. Ieder steentje in de rivier kan de hele stroom verleggen. Als initiatiefnemers zijn wij net zo begonnen: Het maken van een statement, het doen van een belofte – hoe klein ook – en die vervolgens waar gaan maken.

Graag tot 27 april!

Nederland. Niet kapot te krijgen

Meer informatie over deze avond, bestaande acties, initiatiefnemers en betrokken organisaties vindt u op:

www.nederlandnietkapottekrijgen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *