Gaza, 3 februari 2006

Ik heb gisteren in Gaza nog een lang stuk geschreven. Komt nog. Want alles loopt weer anders dan gepland. Gistermiddag hoorde ik dat er vandaag demonstraties gepland zijn, die onder andere tegen de Europeanen gericht zijn. En hoewel Hamas al liet weten dat ze er tegen zijn dat de Europese werkers in Gaza en elders in Palestina ook maar een haar wordt gekrenkt weet je niet zeker of iedereen daar wel naar luistert. En onze mensen daar in Gaza zijn supervoorzichtig, dus ik ben weer terug naar Jeruzalem, nog voordat Deny en Jan naar Gaza konden komen. De jongens hebben hun tijd goed gebruikt, we gaan hier een aantal gesprekken voeren over de situatie, en we kijken morgen of het te doen is om terug te gaan naar Gaza.

Het regent hier pijpestelen in Jeruzalem. Ik zit op de hotel computer, mijn stuk van gisteren krijg ik niet overgeheveld. Komt nog. Ook de reacties krijg ik niet allemaal verwerkt, zeker niet de lange stukken. Ook dat komt nog.

Ik meld me weer!

Eén gedachte over “Gaza, 3 februari 2006

  1. blij met je levenstekens, hier werd op de radio vanmorgen speciaal over Gaza gesproken, i.v.m. de reacties op de anti- allah tekeningen. Dat ze er nogal fel waren en zo. Dus begrijpelijk dat je naar Jeruzalem verhuist bent.
    Liefs Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *