Dagboek 11 juni 2006

De vrouwen van Samira. Af en toe, als iemand het wil organiseren komen we bij elkaar. Voor het plezier, voor de inspiratie, voor de wederzijdse ondersteuning. Powervrouwen, uit de politiek, vakbond, media, ministerie, wetenschap, politie, kunst – actieve vrouwen die zich ergens voor inzetten. Niet alleen divers in onze activiteiten, maar ook aangenaam multiculti tot in ieders relaties.

Ik klap verder niet uit de school. Dit is de bedoeling, dat we met elkaar vrij zijn om te zeggen wat we willen, en niet de volgende dag in de krant geciteerd worden. Over feminisme hebben we het niet. We gaan niet proberen om samen een actiegroep te vormen. Maar dit is wel duidelijk: we hebben zoveel plezier in elkaars gezelschap dat iedereen ondanks drukke agenda present is. Zelfs Barbara Barend, die tot over haar kruin in de voetbal zit deze dagen, kwam nog even. We genoten van de gastvrijheid van de vrouw die niet genoemd wil worden.

2 gedachten over “Dagboek 11 juni 2006

  1. The sexy power,
    Geweldig, sexy, intelligent integer gewoon met elkaar zonder polarisatie noch media. Deze sterke vrouwen geven ons een voorbeeld hoe het met integratie en interculturele dialoge moet gaan.

    Wij wensen hun veel succes

  2. Wauw!

    Een voorbeeld om in elke stad te volgen voor bekende en minder bekende stadsbewoners. Ik ga hier in Nijmegen vast eens een balltje opgooien. Mag ik daarvoor de info met foto’s gebruiken?

    Conny Cheung- van der Aalsvoort
    (medestudente van Amal van Hees)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *